• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2021

11:55

MOGU DA UČIM OD NAJBOLJEG TRENERA! Bek Partizana van sebe od sreće!

kkpartizan.rs

Partizan

MOGU DA UČIM OD NAJBOLJEG TRENERA! Bek Partizana van sebe od sreće!

Podeli vest

Novi košarkaš Partizana Slovenac Gregor Glas zahvalio se treneru Željku Obradoviću na prilici koju mu je pružio

Glas je potpisao trogodišnji ugovor i postao deveto pojačanje Partizana. Željko Obradović se odlučio za doskorašnjeg košarkaša Dinamika i svojevremeno najmlađeg igrača u istoriji reprezentacije Slovenije pošto je Glas prošao kompletne pripreme sa Partizanom.

Pre njega u Humsku su došli Kevin Panter, Aleksa Avramović, Zak Ledej, Rodions Kuruc, Dalas Mur, Alen Smailagić, Balša Koprivica i Jam Madar.

- Veoma sam srećan što sam potpisao za Partizan. Zahvalan sam na prilici što mogu da učim od najboljeg trenera i treniram sa ovako kvalitetnim igračima. Daću sve od sebe da pomognem ekipi - rekao je Glas Tanjugu.

Foto: Starsportphoto

 


Košarkašii Partizana večeras od 18 sati gostuju ekipi Zadra u prvom kolu regionalne ABA lige.

- Prvi put ću da igram u ABA ligi, biće teško, ali kao tim očekujemo mnogo. Siguran sam da ćemo pokazati kvalitet. Nadam se da ćemo opravdati poverenje trenera Obradovića - rekao je Glas.

Glas ima 20 godina, igra na poziciji beka, a juče je potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima sa kojima je prošao kompletan pripremni period.

Foto: Starsportphoto

 


Prošle sezone, nastupajući za Dinamik u Košarkaškoj ligi Srbije prosečno je postizao 18 poena, uz 4,2 skoka.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija