• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

08.10.2021

21:01

GROBARI, OVO SE NE PROPUŠTA! Partizan pušta u prodaju ulaznice za Gent i Anortozis

Starsportphoto

Partizan

GROBARI, OVO SE NE PROPUŠTA! Partizan pušta u prodaju ulaznice za Gent i Anortozis

Podeli vest

Prodaja ulaznica za dva preostala meča fudbalera Partizana u grupnoj fazi Lige konferencija počeće u subotu od 10 časova putem Tiketlajna, saopštio je beogradski klub

Partizan će prvi od dva meča igrati 21. oktobra protiv Genta (21.00) u okviru trećeg kola Lige konferencija.

Poslednji meč Grupe B "parni valjak" odigraće na svom terenu protiv kiparskog Anortozisa 9. decembra.

Ulaznice je moguće kupiti kao paket za oba susreta ili pojedinačno samo za utakmicu protiv Genta.

Foto: Starsportphoto

Navijači Partizana bodre voljeni klub

Usled pandemije koronavirusa u prodaji će se naći ograničen broj ulaznica, a kupovina se može obaviti putem sajta (www.ticketline.rs) svakog dana od 9. do 19. oktobra, dolaskom u Tiketlajn Šop (TC Novi Merkator, Novi Beograd, Bulevar umetnosti 4) radno vreme od 10 do 18 časova (nedelja je neradni dan), kao i putem pozivnog centra na broj 011-2030570, u radnom vremenu od 10 do 18 časova (nedelja je neradni dan).

Prodaja paketa ulaznica biće završena 19. oktobra, dok će prodaja pojedinačnih ulaznica za meč sa Gentom biti nastavljena do početka utakmice.

Posle prva dva kola, Partizan i Gent imaju po šest bodova, dok su Anortozis i Flora na nuli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija