• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2021

09:24

PRAVO NIOTKUDA! Bivši reprezentativac Srbije raskinuo ugovor sa klubom! Sledeća stanica Partizan?

Starsportphoto

Partizan

PRAVO NIOTKUDA! Bivši reprezentativac Srbije raskinuo ugovor sa klubom! Sledeća stanica Partizan?

Podeli vest

Bivši reprezentativac Srbije Ljubomir Fejsa napustio je Al Ahli i postao je slobodan igrač

Fejsa je poslednji meč za tim iz Saudijske Arabije odigrao još 13. avgusta, pa nije ni čudo što je došlo do rastanka.

Inače, vest da je napustio klub, Fejsa je podelio sa pratiocima na Instagramu.

Vreme je da se oprostim od vas koji ste me podržavali od prvog dana. Veliko hvala navijačima Al Ahlija što su mi ulepšali život u Saudijskoj Arabiji, bilo je lepo, ali nažalost neke stvari su bile ispod profesionalnog nivoa na koji sam navikao. Želim da se Al Ahli vrati tamo gde mu je mesto - na vrh tabele. Hvala vam svima na divnim porukama, sve sam ih video. Možda me put vrati u Arabiju, zemlju u kojoj sam se osećao prijatno i lepo. Srećno Al Ahli, sada je vreme za nove izazove - napisao je bivši reprezentativac Srbije.

 

Iskusni vezista (33) je za Al Ahli za godinu dana odigrao 25 utakmica na kojima je upisao po jedan gol i asistenciju.

Fejsa je karijeru započeo u Hajduku iz Kule, ali se afirmisao u Partizanu sa kojim je osvojio tri uzastopne titule prvaka Srbije. Iz Humske se preselio u Olimpijakos, a igrao je još za Benfiku i Alaves pre nego što je otišao u Saudijsku Arabiju.

Za reprezentaciju Srbije je debitovao još 2007. godine i zaključno sa 2019. godinom je odigrao 25 mečeva za "orlove".

Fejsa je letos bio želja Partizana, pa postoji velika šansa da se interesovanje obnovi, pogotovo posle povrede Aleksandra Šćekića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija