• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2021

20:07

FILMSKA PRIČA UMARA SADIKA! OTKRIVENA tajna! Almerija u BEOGRAD došla po drugog napadača, pa kupila NIGERIJCA!

Partizan

FILMSKA PRIČA UMARA SADIKA! OTKRIVENA tajna! Almerija u BEOGRAD došla po drugog napadača, pa kupila NIGERIJCA!

Podeli vest

erijski napadač Umar Sadik slučajno je završio u Almeriji

NigPravu filmsku priču otkrio je portugalski stručnjak Žoze Gomeš u intervjuu za "El Pais"! Doskorašnji trener Almerije insistirao je na dovođenju Umara Sadika u Španiju, a sada je priznao da je sve to bila puka slučajnost! 

Almerija je pre nešto više od godinu dana kupila Umara Sadika od Partizana za 5.000.000 evra, ali uz određene bonuse. Nigerijac je počeo da se isplaćuje i crno-belima, ali i Almeriji pa bi ukupan transfer mogao da poraste na 9.000.000 evropskih novčanica. Ipak, nije sve trebalo dako da se odvije. 

Žoze Gomeš je prošle godine vodio Almeriju i u Beograd je došao po napadača, ali Rikarda Gomeša koji u to vreme već nije bio u Partizanu. 

Foto: Starsportphoto

- Tražili smo zamenu za Darvina Nunjeza kojeg smo za 20.000.000 evra prodali u Benfiku i morali smo da budemo pažljivi u izboru. U Portugaliji se srpsko prvenstvo prati dosta među fudbalskim ljudima. Pričali su mi o Partizanovom napadaču koji je igrao za portugalski Nasional (Rikardo Gomeš op.a.). Hteli smo da vidimo njega, a videli smo Sadika. Zaintrigirao me je i rekao sam upravi kluba da ga svakako dovede. Otišli smo po jednog, a vratili se sa drugim igračem. Da, bila je to slučajnost. Ali takve stvari se dešavaju u fudbalu - rekao je Gomeš za "El Pais". 

Portugalac je oduševljen partijama Umara Sadika, ali ističe da bi Nigerijac mogao da bude još bolji. 

- Sadik ima veliko srce ali ponekad reaguje impulsivno i brzopleto pa privlači previše pažnje. Kao fudbaler ima impresivan potencijal. Fizički je sa visinom od 192 centimetra privilegovan u odnosu na rivale - objašnjava Portugalac. 

Bivši napadač Partizana bio je na meti brojnih klubova tokom leta, ali Almerija nije želela da ga proda te je Sadik ostao u Segundi. Ipak, ukoliko njegov klub ne izbori promociju na kraju sezone nema sumnje da će mar napustiti Municipal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija