• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2021

09:55

Partizan se protiv Radnika zagreva za Gent! Superliga preča od Evrope!

Starsportphoto

Partizan

Partizan se protiv Radnika zagreva za Gent! Superliga preča od Evrope!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana od časova dočekuju Radnik u Humskoj u 13. kolu Linglong Superlige Srbije

Crno-beli imaju priliku da se učvrste na prvom mestu na tabeli i eventualnom pobedom pobegnu pet bodova od Crvene zvezde, koja ima meč manje.

Trener Aleksandar Stanojević oprezan je pred meč sa Surduličanima. Kaže da mu je predstojeći meč važniji od onog posle protiv Genta u Ligi konferencija.

- Kad bih vam rekao da je meni utakmica sa Radnikom važnija od utakmice sa Gentom, ne biste mi verovali. Lično meni. Igrači to znaju, to sam im rekao. Naravno da je evropska utakmica sa Gentom važna zbog kluba, zbog svega - rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

 

Sa druge strane, Radnik je nanizao pet mečeva bez pobede u Superligi, od toga ima četiri poraza. Takođe, izgubio je svih dosadašnjih šest mečeva u Humskoj...

- Titula, Evropa, Kup, nisam to ja postavio, to je prirodno. Za mene je prvenstvo prioritet, najduže takmičenje, ali videli ste u kakvom sastavu smo igrali protiv Trajala - poručio je Stanojević.

SUPERLIGA

13. kolo

Nedelja

17.00 Partizan – Radnik
19.05 Proleter – TSC

Ponedeljak

15.00 Radnički N. – Radnički K.
17.00 Metalac – Mladost

Petak

Novi Pazar – Spartak 0:1 (0:0)
Tufegdžić 71

Voždovac – Napredak 0:0

Subota

Kolubara – Crvena zvezda 1:7 (0:6)
Mladenović 86 – Dragović 8, Ben 16, Ivanić 18, 36, Pavkov 24, 43, Lazetić 88

Čukarički – Vojvodina 1:1 (0:1)
Tošić 66 – Vukadinović 45

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija