• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2021

18:57

NISMO ODMARALI IGRAČE ZA GENT! Stanojević zadovoljan posle pobede nad Radnikom

Starsportphoto

Partizan

NISMO ODMARALI IGRAČE ZA GENT! Stanojević zadovoljan posle pobede nad Radnikom

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan posle trijumfa u 13. kolu Superlige Srbije

Partizan je u Humskoj bio bolji od Radnika, a posle meča je Aleksandar Stanojević izneo svoje utiske.

- Teško je bilo probiti bedem. Svi igrači su im stali na 20 metara od gola. Organizovano se brane, što se vidi i po tome koliko su malo golova primili u sezoni. Zadovoljan sam kako smo napadali i što smo do samog kraja pokušavali da damo još neki gol, imali smo četiri ili pet jako finih šansi - rekao je Stanojević.

Crno-bele u četvrtak očekuje meč sa Gentom u okviru trećeg kola Lige konferencija.

- Nismo odmarali nikoga za Gent, nego samo reprezentativce koji su imali naporne mečeve prošle nedelje. Ovo nam je bila najvažnija utakmica. Što se četvrtka tiče, pozivam navijače da dođu u što većem broju i da probamo da napadnemo prvo mesto u grupi - poručio je strateg "parnog valjka".

Pobedom nad Radnikom se Partizan opet odlepio od Crvene zvezde na tabeli i sada ima 34 boda, što je pet više u odnosu na večitog rivala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija