• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2021

15:04

OBRADOVIĆ BACIO DESET MILIONA EVRA! Ponaša se kao da trenira CSKA ili Panatinaikos, a ne Partizan

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ BACIO DESET MILIONA EVRA! Ponaša se kao da trenira CSKA ili Panatinaikos, a ne Partizan

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Zoran Savić izjavio je da je Željko Obradović dolaskom na klupu crno-belih svesno bacio 10.000.000 evra

Povratak legendarnog Žoca u Humsku je i dalje tema broj jedan u košarkaškim krugovima, kako u Srbiji, tako i u celoj Evropi.

Njegova neka ljubav prema Partizanu totalno je nerealna. I odnos prema klubu je takav. Malo je onih koji mogu i da poveruju kako je neko spreman da izgubi 10 miliona evra samo zato da bi došao u Partizan, a Željko je upravo to uradio. Poredim ga sa onom čudesnom lokomotivom teretnog voza za koju je sasvim svejedno da li je za nju zakačeno pet, šest ili deset vagona. Ona jednostavno vuče za sobom sve što se natovari. Ima energiju koja je neverovatna. I zrači nečim posebnim. Volim da pogledam svaki njegov trening, svi su mali trenerski seminari - rekao je Savić za "Ekspressport", pa nastavio:

Odlukom da dođe u Partizan pokazao je spremnost da se spusti na jedan nivo koji nije njegov što, priznaćete nije lako. Nekad je u ekipi imao tri najbolja plejmejkera u istoriji evropske košarke. Dakle, Dijamantidisa, Spanulisa i Jasikivičijusa u istom timu. Sada je spreman na drugu krajnost, odlučan je u nameri da napravimo najmlađi tim u Evrokupu. Prosek naše ekipe je 23 godine i malo više. On je to prihvatio i od prvog dana se ponaša kao da trenira CSKA ili Panatinaikos, a ne Partizan. To je ono što je fenomenalno.

Foto: Starsportphoto

Zoran Savić na predstavljanju u Humskoj

Nešto ranije se pre Obradovića u srpsku košarku vratio i sam Savić, što je takođe bilo poprilično iznenađenje za mnoge.

To zaista nije bilo očekivano. Sve se izdešavalo u bukvalno sedam dana. Nisam nikada imao ideju da se vratim na naše prostore, više od 30 godina proveo sam u inostranstvu. Razgovarao sam sa suprugom koja mi je rekla kako misli da ja to što mi se nudi zapravo više volim od onog što radim, da mi to više odgovara od uloge menadžera. Razmišljao sam dva dana, poznavao sam situaciju u Partizanu, pričao sam sa Šćepanovićem koji je bio u klubu. Rekao sam sebi ok, imaš brend, što je u celoj priči najbitnija stvar. Nemaš ekipu, nemaš rezultat, ali imaš brend zbog koga vredi da se ulaže i dolazi u Beograd - poručio je Savić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Solo

pre 2 godine

Ko god da je napisao od Novinara Informera taj clanak da je Obradovic bacio 10miliona evra je nesto najgluplje sto je neko ikad napisao u sportu..Covek se vratio u Srbiju da pomogne Partizanu a i Srbiji kao Kosarkaskoj zemlji posle neznam koliko godina trenirajuci strane klubove i za to Obradovic je sigurno zaradio mnogo vise nego 10miliona evra a i na kraju svega ovoga novac nije u pitanju kod Obradovica ali je taj Novinar razocaran sto je Obradovic izgubio takvu cifru pa je istupio sa takvim nezrelim clankom gde nevidi sta Obradovic dononosi Partizanu i Srbiji kao kosarkaskoj zamlji.... Za neke novac nije glavna stvar u zivotu ali za vecinu Srba "status" je sve u zivotu ali znanje na zadnjem mesto i zato smo gde i jesmo na zacelju Evrope jer uvek kasno palimo po svim uglovima ali zato neki ljudi odu jer imaju muda da se suoce sa kapitalizmom i poboljsaju svoj zivot radom i novim znanjem a ne "statusom"

Dikan

pre 2 godine

Ja volim crno bele, ponosno kazem svima... Ovakvu ljubav prema klubu nema niko. Zvezda moze samo ovakav tekst da sanja... Zeljko Obradovic je samo jedan od miliona navijaca crno belih.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija