• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2021

19:48

Igrao za Zvezdu, večeras navija protiv Partizana! Legenda Genta očekuje pobedu u Humskoj!

Starsportphoto©

Partizan

Igrao za Zvezdu, večeras navija protiv Partizana! Legenda Genta očekuje pobedu u Humskoj!

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Vojvodine i Borca Darko Anić govorio je za zvanični sajt Genta pred meč protiv Partizana

Poznato je daje Anić ostavio dubok trag u Belgiji, a da je pre toga branio boje Partizanovog najvećeg rivala Crvene zvezde. Iz tog razloga ne čudi njegovo nadanje da će Gent slaviti večeras u Humskoj. 

- Sigurno će biti jedna teška utakmica. Mislim da će biti bolja od one prošle godine kada je Gent igrao protiv Crvene zvezde. Ja bih, naravno, voleo da vidim jednu dobru utakmicu Genta i njegovu pobedu protiv Partizana - rekao je Darko Anić. 

Gent je njegovu video poruku okačio na zvanične naloge na društvenim mrežama. Anić je karijeru počeo u Pančevu, u inostranstvu je nastupao za brojne klubove, između ostalog i Klub Briž. Boje Crvene zvezde branio je samo jedne sezone. U sezoni 2001/02 nastupao je i za Gent. 

Meč Partizana i Genta na programu je večeras od 21 čas u Humskoj. Crno-beli u dobrom ritmu dočekuju Belgijance, a na svojoj strani će imati i pun stadion. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija