• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2021

18:51

NIŠTA NIJE IZGUBLJENO, IDEMO U BELGIJU PO PRVO MESTO! Popović sačuvao šanse Partizana pred revanš sa Gentom!

Starsportphoto©

Partizan

NIŠTA NIJE IZGUBLJENO, IDEMO U BELGIJU PO PRVO MESTO! Popović sačuvao šanse Partizana pred revanš sa Gentom!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana sinoć u Humskoj izgubili su od Genta 1:0 u tećem kolu Lige konferencija

Belgijska ekipa uspela je da se odvoji na prvu poziciju grupe B u Ligi konferencija, a već u sledećem kolu 4. novembra ove ekipe će se ponovo sresti.

- Mislim da smo mi i Gent dve najjače ekipe. Znali smo da će oni izaći ofanzivno, imaju dosta kvalitetnih igrača u napadu, znali smo otprilike kako će igrati. Utakmica je bila otvorena, više se igralo u drugom poluvremenu. Nakon njihovog gola imali smo par izglednih prilika, ali nismo postigli gol, imali smo i prečku i par odbijenih lopti… Videli smo da možemo da igramo sa njima, idemo u Belgiju, možemo da ih pobedimo - rekao je Popović za klupski sajt. 

Foto: Starsportphoto©

Mladi golman juče je bio najbolji akter na meču i sačuvao šanse Partizana da u Belgiji pobedom ostane u trci za prvo mesto na tabeli i lakši raspored u nokaut fazi Lige konferencija. 

- Da bismo bili prvi, moramo da ih pobedimo. Imamo dve utakmice, imamo šansu, ništa nije izgubljeno. Spremaćemo se kao i za ovu i idemo na pobedu - dodao je Popović. 

Crno-beli od starta sezone igraju u ritmu od dve utakmice nedeljno, tako da ih već u nedelju očekuje duel sa ekipom TSC-a u Superligi.

- Navikli smo, već 3-4 meseca igramo u tom ritmu. Svaka prvenstvena utakmica je kao finale. Idemo u Topolu na pobedu! Prvi smo na tabeli, ovo ništa ne menja - poručio je Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ma da

pre 2 godine

lakse ce nam biti tamo... jos si ti sinko zelen i izbegavaj da dajes izjave...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija