• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.10.2021

15:37

STANOJEVIĆ PROGOVORIO O CRVENOM KARTONU! Sve je započeo sudija! Ne može na taj način da se obraća

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ PROGOVORIO O CRVENOM KARTONU! Sve je započeo sudija! Ne može na taj način da se obraća

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izvinio se dva dana kasnije zbog crvenog kartona koji je dobio po završetku utakmice protiv Genta i istakao da je reagovao zato što se arbitar na neprimeren način obratio igraču crno-belih

- Nije dobro za klub, za ekipu, nije primereno to što sam uradio. Izvinjavam se. Nisam imao nijednu zamerku na suđenje. Desilo se da se sudija (Bobi Maden) obratio neprimerim rečima našem igraču i ja sam rekao da ne može na taj način da se obraća. Nijednog trenutka nisam opsovao. Žustro sam to rekao i to je jedina moja greška - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Partizana izgubili su u četvrtak u Beogradu od Genta u Ligi konferencija, a po završetku utakmice Stanojević je dobio crveni karton zbog kojeg neće voditi tim sa klupe na gostovanju u Belgiji. Svemu je prethodila rasprava sudije i Lazara Markovića.

- Moja je greška što sam nastavio taj verbalni konflikt i što smo ušli u raspravu i što neću biti na travi sa ekipom. Naravno da sam pogrešio i da sam pričao o tome i sa ljudima u klubu... Ali, ne može na taj način da se razgovara sa igračem. Morate da imate poštovanje, kao što mi imamo prema njima - rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević

On je naveo da uvek žustro vodi utakmice, ali da nikada u svojoj karijeri nije vređao sudije.

- Nikad nisam, i to može svaki sudija da vam potvrdi, vređao. Nikad nisam opsovao, vređao... ni u derbijima nisam rekao lošu reč - rekao je Stanojević i dodao da još ne zna ko će voditi meč u Belgiji.

Dva tima sastaće se u Belgiji 4. novembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija