• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2021

16:20 >> 18:49

PARTIZAN JE NA +8! Natho potpisao novu pobedu crno-belih! Metalac PRESLIŠAN u Humskoj!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN JE NA +8! Natho potpisao novu pobedu crno-belih! Metalac PRESLIŠAN u Humskoj!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Metalac sa 3:1 (1:1) u zaostalom meču petog kola Superlige Srbije

Imali su crno-beli ogroman imperativ protiv Metalca nakon što je Crvena zvezda kiksnula u Surdulici i izgubila prvi put u sezoni. Partizan je protiv gostiju iz Gornjeg Milanovca mogao da ode na ogromnih +8 i uspeo je! 

Štucali su crno-beli u prvom poluvremenu, ali je ulazak Bibrasa Natha razbudio beogradskog velikana. Izraelac je za 48. rođendan poklonio treneru Aleksandru Stanojeviću pobedu i ogromnu bodovnu prednost pred nastavak takmičenja - 3:1!

Foto: Starsportphoto

Počeo je Partizan sjajno meč u Humskoj i već posle sedam minuta poveo protiv nemoćnog Metalca. Poslao je Miloš Jojić dobar pas u prostor, delovalo je da Rikardo Gomeš neće moći do lopte, ali je uporni napadač crno-beli uspeo da je stigne i matira golmana gostiju. 

Metalac je od primljenog gola bio bolji rival. Već u sledećem napadu Filip Stuparević je pokušao sa distance, savladao Aleksandra Popovića, ali je prečka zaustavila njegov šut. Ipak, Metalac je sredinom prvog poluvremena ipak došao do izjednačenja. 

Golu bivšeg napadača Votforda je kumovala kardinalna greška Siniše Saničanina koju je Stuparević rutinski kaznio i poravnao rezultat, a do odlaska na odmor mreže su mirovale. 

Rešio je Stanojević da na poluvremenu napravi određene promene, a ulazak Bibrasa Natha raspalio je crno-bele. Samo pet minuta bilo je potrebno Izrealcu da se upiše u strelce nakon stravične greške golmana Metalca Maslarevića koji je srušio Rikarda i skrivio penal. 

Foto: Starsportphoto

Bio je Partizan bolji rival i u nastavku drugog poluvremena. Maslarević se iskupio sa tri fantstične odbrane. Pretio je Rikrado, dva puta je Jović bio u dobroj situaciji, a onda je mladi napadač Partizana kao na tacni poslužio Natha za 3:1!

PARTIZAN - METALAC 3:1 (1:1)

Strelci: Rikardo Gomeš 7, Natho 51p, 70 - Stuparević 29
Stadion Partizana, Beograd    Sudija: Lukić Lazar

Partizan: Popović - Miljković, Saničanin, Miletić, Obradović - Zdjelar, Jojić - Pantić, Terzić, Menig - Gomeš

Metalac: Maslarević - Vlalukin, Bačkulja, Mlađović, Antonijević – Stojić, Odada – Krajišnik, Fićović, Cvetković – Stuparević

Tok meča:

Drugo poluvreme: 

90. minut - KRAJ! 

83. minut - Čini se kao da oba tima čekaju kraj meča! Metalac se teško bori sa pritiskom Partizana, dok crno-beli rutinski privode meč kraju. 

80. minut - Delko bolja igra Partizana u drugom poluvremenu! Metalac bez šanse u Humskoj nakon dobrog prvog dela igre. 

74. minut - Nova šansa za Partizan, sada je Marko Živković imao dobru situaciju posle Pantićevog dodavanja, ali je bek crno-belih loše šutirao. 

70. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! Ponovo Natho, sada je Jojić sjajno proigrao Izraelca kom nije bilo teško da postigne i drugi pogodak na meču, Partizan sada ima ogromnu prednost protiv Metalca - 3:1!

Foto: Starsportphoto

64. minut - Nova šansa za Nemanju Jovića i nova dobra reakcija Maslarevića! Imao je šansu Partizanov "bonus" da bira gde će šutirati, ali ga je golman gostiju pročitao i zaustavio njegov šut. 

61. minut - Dve dobre šanse za crno-bele, ali je Maslarević uspeo da se iskupi za grešku. Pucao je Rikardo, potom i Jović, ali je golman Metalca sjajno reagovao u oba navrata, ostaje 2:1!

56. minut - Opao je ritam utakmice nakon gola Bibrasa Natha. 

51. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! Rezevrista Natho preuzeo je odgovornost i matirao Maslarevića, Partizan ponovo vodi - 2:1!

50. minut - PENAL! Velika greška golmana gostiju! Maslarević je srušio Rikarda Gomeša nakon što mu je pobegla lopta, a sudija Lazar Lukić je odmah pokazao na belu tačku - 1:1!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Prvo poluvreme: 

45. minut - POLUVREME! Najrealniji rezultat posle svega viđenog u Humskoj! Metalac je bio i bolji rival u većem delu prvog poluvremena, ali je Partizan imao konkretnije prilike preko Rikarda i Meniga.  

Foto: Starsportphoto

40. minut - Solidan udarac Rikarda glavom sa desetak metara posle centaršuta Meniga sa levog boka, ali lopta ide pored stative.

36. minut - Korner za Partizan, Jojić je odigrao kratko do Pantića koji šalje loptu na peterac, ali Maslarević lako zaustavlja napad crno-belih!

33. minut - Nova prilika za Metalac, ponovo je Partizan imao sreće posle prodora gostiju. Od svega gol-aut za Aleksandra Popovića, ostaje 1:1.

29. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! Nerešeno je u Humskoj, velika greška Siniše Saničanina i lak posao za Filipa Stuparevića - 1:1! Nije obećavala akcija Metalca, ali je štoper crno-belih katastrofalno reagovao i poklonio gol reprezentativcu Srbije. 

25. minut - Dobar prodor Kvinsija Meniga na levoj strani, prošao je lako Holanđanin protiv Bačkulje i šutirao, ali je Maslarević sjajno reagovao. Nešto bolja igra Partizana. 

22. minut - Prošla je polovina prvog poluvremena, a crno-beli nisu dominantni kao što smo do sada navikli kada igraju u Humskoj! Metalac ozbiljnije preti Popoviću od početka meča, ali Partizan vodi - 1:0!

Foto: Starsportphoto

18. minut - Novi oštar start Aleksandra Miljkovića, uputio mu je arbitar Lazar Lukić poslednje upozorenje pre žutog kartona. 

15. minut - Razigrali su se igrači oba tima nakon Rikarda Gomeša, nije Metalac došao da se brani u Beogradu, dok Partizan ne odustaje od ofanzivnog pristupa ni posle ranog vođstva. 

11. minut - PREČKA! Mnogo sreće za Partizan, umalo da Metalac ekspresno odgovori, ali je prečka zaustavila udarac Filipa Stuparevića, ostaje 1:0. 

7. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Vodi Partizan posle samo sedam minuta igre u Humskoj, strelac je Rikardo Gomeš, Jojić je poslao dobar pas u prostor, a napadač domaćina lako je matirao Maslarevića - 1:0!

4. minut - Prva opasnost pred golom Metalca, siguran je bio Maslarević - 0:0!

1. minut - Utakmica je počela, prvi napad za crno-bele!

16:20 - Dobro došli na lajv prenos zaostale utakmice petog kola Superlige Srbije između Partizana i Metalca. Sve detalje sa meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

I MISLIO SAM DA MORA BITI PENAL ZA PARTIZAN. SMEŠNO JE OVO PRVENSTVO.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija