• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2021

18:56

/ANKETA/ PARNI VALJAK MELJE I NE STAJE! Može li PARTIZAN do titule posle četiri godine!?

Starsportphoto

Partizan

/ANKETA/ PARNI VALJAK MELJE I NE STAJE! Može li PARTIZAN do titule posle četiri godine!?

Podeli vest

Fudbaleri Partizana nastavili su niz sjajnih rezultata u Superligi Srbije

Posle 14 kola Partizan je nepobediv, a svi navijači crno-belih sa razlogom mogu da maštaju o prekidu dominacije Crvene zvezde i novoj šampionskoj tituli! 

Partizan ima 13 pobeda, remi protiv Crvene zvezde i ogromnih +8 (uz utakmicu više). Deluje četa Aleksandra Stanojevića nezaustavljivo tokom jeseni kada su superligaške utakmice na terenu i pravo je pitanje ko bi pored aktuelnog branioca titule mogao da im "otkine" bodove. 

Nije briljirao Partizan danas u Humskoj, ali je upisao pobedu. To je ono što je falilo crno-belima u godinama iza nas, ali je Aleksandar Stanojević uspeo da nametne rutinu pobeđivanja i napravi neverovatan niz na klupi beogradskog velikana. 

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 2 godine

Beogradskog velikana? Beograd ima samo jednog velikana a to sigurno nisu oni. Sta bi sa onim od juce "hrvatski se barjak vije"?

john

pre 2 godine

Rekose da se Vucic usrao od Stanoja i protesta pa im je obecao prvenstvo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija