• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2021

21:53

KO ĆE STATI NA PUT PARTIZANU? Crno-bele čeka nekoliko mina u novembru

Starsportphoto

Partizan

KO ĆE STATI NA PUT PARTIZANU? Crno-bele čeka nekoliko mina u novembru

Podeli vest

Košarkaši Partizana su i dalje jedini neporaženi tim u Evropi, a taj uspeh je još veći pošto se trenutno takmiče na dva fronta

Partizan je u šestom kolu ABA lige savladao Borac u Čačku, čime je došao do skora 6-0 u regionalnom takmičenju.

Sa druge strane, crno-beli su maksimalni i u Evrokupu gde imaju dve pobede iz isto toliko mečeva.

Ipak, mora se priznati da je Partizan imao sreće sa rasporedom na startu sezone, pošto nije imao pravih izazova u dosadašnjem delu sezone. Podsetimo, redom su padali Zaar, Split, Studentski centar, Cibona, Hamburg, Krka, Turk Telekom i Borac.

Foto: Starsportphoto©

Željko Obradović je posložio kockice

Sada je došlo vreme da "parni valjak" ima neke teže rivale, pa je novembar mesec u kome postoji šansa da se pobednički niz završi.

Partizan će u novembru odigrati šest utakmica, po tri u Evrokupu i ABA ligi. Crno-beli će redom odmeriti snage sa Huventudom i FMP-om na svom terenu, pa gostuju Andori i Crvenoj zvezdi, a onda će dočekati Lietkabelis i Budućnost.

U sledećoj anketi možete glasati za to ko će prekinuti Partizanov niz nepobedivosti.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija