• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2021

23:14

PARTIZAN IMA NOVOG KAPITENA! Obradović SMENIO Zagorca, a posle pobede u Evrokupu otkrio i ZAŠTO

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN IMA NOVOG KAPITENA! Obradović SMENIO Zagorca, a posle pobede u Evrokupu otkrio i ZAŠTO

Podeli vest

Košarkaši Partizana su u petom kolu Evrokupa pobedili ekipu Lijetkabelisa, a posle meča je Željko Obradović opširno govorio na konferenciji za medije

Ja hoću da vratim Partizan gde mu je mesto, igrači su ti koji treba da napreduju i očigledan napredak je tu po meni. Ja ću sve da uradim da pomognem, moja uloga je da pomognem igračima i interesu tima. Logično je da je trener taj koji uvek vodi računa o interesu tima i ja se tako ponašam. Vodim računa o svakom od njih i moj način rada je svima poznat otvoren za razgovor i sugestiju i svako ima još prostora da uči pa se tako i ponaša. Ko god oće da priča sa mnom samo neka izvoli - rekao je Obradović na konferenciji za medije po završetku utakmice.

Potom se osvrnuo na neigranje Jama Madara.

Važnije mi je tvoje zdravlje od utakmice. On ima 20 godina i tek treba da igra kosarku, hteo je da primi injekciju... Zagorac nije igrao protiv Andore, blokirala su mu leđa. Postoje određeni problemi i da bi izgurao 2 utakmice sedmično moraš da imaš najmanje 12 igrača za dobar trening i 12 igrača u rosteru i kada se desi povreda ovog tipa da ima neko da uskoči. Moja želja kao ternera samo je jedna – da uvek koristim 12 igrača i da svima rasporedim vreme. To je nemoguće i to je utopija.

Po prvi put ove sezone kapiten Partizana nije bio Rade Zagorac, već Nemanja Dangubić, a kako stvari stoje on će i ostati na toj funkciji.

Osećaj je da smo igrali dosta dobro u nekim momentima i više puta imali po 10 poena razlike, ali smo dozvoljavali da se vrate. To su problemi u našoj igri, nekada ne razumemo kako igramo odbranu....Dangubić je kapiten Partizana, nema tu ničeg posebnog to je moja odluka. Večeras sam koristio osam igrača koji su to zaslužili zalaganjem na treninzima. To je sve normalno ja sa tim ljudima živim 24/7. zato večeras četvorica nisu igrala. Svi su ovde jednaki i imaju obavezu da se bore za klub - kazao je Žoc.

Foto: Starsportphoto

Novi kapiten Partizana Nemanja Dangubić

Na kraju je pričao o doovđenju centra u Humsku.

- Da bi odustali morali smo da imamo plan. To je bila tema koja je više bila pristuna van mene, meni su navijači prilazili i isto sam im rekao. Da imam peticu koja može da promeni doveo bih ga, umesto da dođe neko i da uzima minute Balši Koprivici. To nema nikakvog smisla, ja verujem u tog dečka i videćemo dokle će da dogura kao igrač, ali ja verujem u njega. Što se tiče tržišta da potpisujem samo da bih potpisivao ja to nikad nisam uradio, samo treba da svi shvatimo gde živimo i gde radimo, ta priča o budžetima je... Bože me sačuvaj. Imam igrače u timu koji razumeju košarku i kada neko dođe treba da pomogne, a en da dovedem nekog i da kažu ovaj poludeo o čemu se radi ako budemo mislili da na tržištu ima bilo koga, ne mora centar, nego bilo koja pozciija. Sezona je dugačka - poručio je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija