• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2021

14:26

ILIĆ U TRANSU POSLE DEBIJA! Poseban dan! Pobedio sam sa omladincima pa dobio poziv od šefa za prvi tim!

Starsportphoto

Partizan

ILIĆ U TRANSU POSLE DEBIJA! Poseban dan! Pobedio sam sa omladincima pa dobio poziv od šefa za prvi tim!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Vojvodinu sa 4:1 u 17. kolu Superlige Srbije, a priliku da debituje za prvi tim dobio je i mladi Mihajlo Ilić

Posle remija sa Proleterom, Partizan se vratio na pobednički kolosek i lako savladao Vojvodinu. 

Trener crno - belih Aleksandar Stanojević dao je u finišu meča priliku mladom Mihajlu Iliću (2003). On je u 80. minutu zamenio Danila Pantića. 

Foto: Starsportphoto

Mihajlo Ilić

Mladi igrač igra na poziciji štopera i smatra se jednim od talentovanijih igrača u omladinskoj školi Partizana. Bio je srećan posle debija. 

Foto: fkpartizan.rs

Mihajlo Ilić

- Divan dan za mene i moju porodicu. Pobedio sa omladincima 2:1, dobili smo tu utakmicu uz dosta borbe. Nakon svega toga, dobio sam poziv od šefa da ću biti na klupi sa prvim timom. Neverovatan osećaj! San svakog dečaka iz omladinske škole fudbala je da debituje, generalno da bude sa prvotimcima, meni se to ostvarilo. Ovo je poseban dan za mene. Želeo bih da se zahvalim stručnom štabu na ukazanom poverenju i saigračima na čestitkama - rekao je Ilić.

On je naveo da je imao i malu tremu pre ulaska u igru. 

-Hvala svim saigračima na čestitkama. Prvi poziv su dobili i bili sve vreme uz mene, članovi moje porodice, tata, mama i sestra - zaključio je Ilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija