• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2021

18:24

/ANKETA/ Partizan teže nego što se očekivalo savladao Dubočicu! Može li Stanojevićev tim do novog trofeja u KUPU?!

FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan

/ANKETA/ Partizan teže nego što se očekivalo savladao Dubočicu! Može li Stanojevićev tim do novog trofeja u KUPU?!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana sastali su se sa leskovačkom Dubočicom u Nišu u okviru osmine finala Kupa Srbije i slavili minimalnim rezultatom 1:0

Plasirali su se fudbaleri Partizana u četvrtinu finala Kupa Srbije! Jedini strelac bio je mladi Marko Milovanović, koji je oberučki prihvatio i iskoristio šansu da se nađe na terenu od početka!

U 40. minutu poveo je Partizan preko maldog napadača koji  iskoristio je centaršut Aleksandra Miljkovića, nadvisio Aleksandra Jovanovića i pogodio cilj za zasluženo vođstvo crno-belih!

Anketa

Imala je i Dubočica nekoliko sjajnih šansi i ko zna šta bi bilo da su nekur realizovali u finišu!

Bilo kako bilo, osim Partizana, danas u prolazak u narednu rundu obezbedili Rad, Loznica   TSC!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija