• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

17:25

I Stanojević dao SVOJ GLAS! PARTIZAN SVE BLIŽI DA STADION NAZOVE PO LEGENDARNOM ASU!

Starsportphoto

Partizan

I Stanojević dao SVOJ GLAS! PARTIZAN SVE BLIŽI DA STADION NAZOVE PO LEGENDARNOM ASU!

Podeli vest

Legendarni Momčilo Moca Vukotić preminuo je u 72. godini žitova nakon duge i teške bolesti

U susret utakmici sa Novim Pazarom u petak je Partizan sačekala i rasužila vest da je preminuo Momčilo Vukotić, jedan od najvećih, ako ne i najveći fudbaler Partizana svih vremena.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je nije štedeo reči o legendarnom asu!

Foto: Starsportphoto

 

- Svima nam je žao, otišao je, po meni, najveći igrač Partizana ikada. Svi znamo ko je bio Moca, šta je bio, svima nam je mnogo teško. Ja sam dosta mlađi, sve što se dešavalo vezano za njega je bilo ranije, a mi smo gledali njegove snimke, driblinge, golove u derbijima... On je bio deo crno-bele porodice, svi smo bili vezani za njega kao za najveću instituciju kluba. Pratili smo šta se dešava, znali smo koliko je bolestan - pričao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto©

 

Saša Ilić je prvi apelovao da stadion Partizana ponese ime po Momčilu Vukotiću...

- Mi smo kao deca u omladinskoj školi učeni da je Moca najveći ikada. Jedini koji sa tolikom težinom koju je imao ovde nije želeo da ostane u inostranstvu nego je sve vezivao za Partizan. Za mene je Moca najveći ikada, tako da se slažem sa Saletom Ilićem. Dajem i ja glas njegovoj ideji - poručio je Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija