• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2021

11:50

PARTIZAN SPREMAN ZA FINIŠ! Vraćaju se Vujačić, Terzić, Holender...

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN SPREMAN ZA FINIŠ! Vraćaju se Vujačić, Terzić, Holender...

Podeli vest

Partizan će u 19. kolu Superlige Srbije u Humskoj dočekati Novi Pazar (15.45, Arena)

Igramo utakmicu koja mnogo znači u borbi za titulu, igramo protiv Novog Pazara koji osam utakmica ne zna za poraz, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević uoči meča 19. kola Superlige.

- Mnogo je lakše protiv sutrašnjeg protivnika igrati kod kuće. Izuzetno su agresivni, borbeni i teško je probiti njihov blok. Od promene trenera igraju veoma disciplinovano, čvrsta, homogena ekipa koja igra dobru tranziciju - istakao je Stanojević na konferenciji za medije.

Trener Partizana se nada i velikoj podršci navijača.

Foto: Reuters

 



- Mnogo nam je značila podrška protiv Voždovca i Dubočice, nadam se da će biti tako biti u nedelju. Fokusirani smo, imamo svežinu i jedva čekamo početak utakmice. Vujačić se vratio, kao i Holender i Terzić, verujem da su u takmičarskom ritmu. Kraj je polusezone, ali se nadam da smo zadržali svežinu i da će sve biti kako treba.

Takođe, iz Partizana su apelovali za pomoć bivšem golmanu crno-belih Radovanu Radakoviću, koji se bori protiv teške bolesti, a za čije lečenje u Turskoj nedostaje još 50.000 evra. Za pomoć Radovanu Radakovcihu potrebno je poslati poruku 1082 na broj 3030.


SUPERLIGA SRBIJE

19. kolo

Subota

Proleter - Metalac 1:0 (1:0)
Tomović 44

Nedelja

Napredak - Crvena zvezda 13.30
Partizan - Novi Pazar 15.45
Spartak - Mladost 17.00


Ponedeljak

Radnik - Radnički 1923 14.00
Čukarički - Kolubara 16.00
TSC - Radnički Niš 18.00


Utorak

Voždovac - Vojvodina 14.00

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija