• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2021

17:44

U BEOGRADU NAS ČEKA PAKAO, MORAMO SADA DA IH POBEDIMO! Paunić otvoreno pred DERBI sa PARTIZANOM!

Starsportphoto

Partizan

U BEOGRADU NAS ČEKA PAKAO, MORAMO SADA DA IH POBEDIMO! Paunić otvoreno pred DERBI sa PARTIZANOM!

Podeli vest

Košarkaši Partizana sutra gostuju u Krasnodaru ekipi Lokomotive Kubanja

Sve oči košarkaške javnosti biće uprte u Krasnodar. U sredu je na programu veliki derbi Evrokupa, a Lokomotiva će na svom parketu dočekati beogradski Partizan.

Mnogi utakmicu ruskog i srpskog tima karakterišu kao meč za prvo mesto u grupi, a saglasan sa tim je i srpski šuter Ivan Paunić koji sa mnogo uspeha brani boje Lokomotive. 

- Partizan je ozbiljan rival, beskompromisan konkurent. Utakmica će biti izazovna za oba tima, okupili smo jake igrače, izuzetno talentovane i iskusne. Rekao bih da je ovo meč za prvo mesto u grupi, pa nas očekuje vrela borba u kojoj će ekipe dati sve od sebe da pobede. Nije mudro govoriti ko je favorit, ime pobednika znaćemo posle sirene. Ali, verujem u naš tim - rekao je Ivan Paunić. 

Srpski košarkaš najbolje od svih u sastavu Lokomotive poznaje prilike u Partizanu. Paunić je za klupski sajt govorio o prednostima crno-belih pred sutrašnji meč. 

- Doveli su izuzetne igrače tokom predsezone. Pre svega, Kevin Panter i Zek Ledej, tu je i Alen Smailagić koji je došao iz NBA lige. Njih trojica nose najviše odgovornosti i koševa. Što se Smajlija tiče, mnogi timovi su ga želeli, ali je on izabrao Partizan zbog Željka Obradovića. Agresivnom odbranom i timskom igrom možemo do pobede. Imali smo nekoliko dana da se temeljno pripremimo - proučili smo plan igre. Potrebno je da ispunimo sva uputstva trenera i da damo sve od sebe na terenu. Moramo da odbranimo svoj teren, grišćemo da pobedimo, jer će u Beogradu biti još teže - dodao je srpski košarkaš. 

Foto: Starsportphoto

Glavna tema u Rusiji je povratak Željka Obradovića na klupu Partizana. 

- Željko u životu i Željko na terenu su dve osobe. Odlično sam ga upoznao kada je radio sa reprezentacijom Srbije. Za šoljicom kafe, otvorena je i mirna osoba. Njegova unutrašnja energija se otkriva na terenu. On uvek želi da pobedi, uvek! Mnogo radi na sitnicama, drži se jasnog plana i od igrača traži da ga ispune. Veliku pažnju posvećuje detaljima, to mu je od najveće važnosti. Mesecima se bavi jednom odbranom kako bi je doveo do automatizma. Toliko zahtevalnja i pažnje detaljima prave od njega posebnim. Verovatno je zato najuspešniji - dodao je Paunić. 

Za kraj, Paunić se dotakao i navijača Partizana koji podržavaju tim širom Evrope. 

- Ako niste igrali protiv Partizana u toj atmosferi onda ne vredi da rečima prenosim emocije. Navijači su mislili da se Jokić uplašio u Majamiju zbog "tople dobrodošlice, a on je jasno odgovorio da je igrao u Beogradu i da ne postoji ništa što ga može iznenaditi. Dakle, verujte mi, pritisak na tribinama je tamo ključan. Kada 20.000 navijača gura svoj tim, protivniku postaje samo teže. Zato nam je važno da pobedimo Partizan u ovde i sada, u Beogradu će biti pakleno teško - podvukao je Paunić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija