• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2021

09:24

BORBA ZA PRVO MESTO! Partizan pred ozbiljnim izazovom u Rusiji!

Starsportphoto

Partizan

BORBA ZA PRVO MESTO! Partizan pred ozbiljnim izazovom u Rusiji!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u sredu od 17.30 sati gostuju Lokomotivi u Krasnodaru u osmom kolu Evrokupa

Crno-beli pred ovaj duel imaju skor od 6-1, dok je Lokomotiva na pet pobeda i dva poraza.

- Lokomotiva je promenila trenera, napravili smo skauting njihove utakmice u VTB ligi, isti su igrači, ali naravno da je bilo nekih sitnih noviteta. Bavili smo se time, kao što se uvek bavimo svim mogućim detaljima za koje mislimo da su bitni i koji mogu da nam pomognu da odigramo dobru utakmicu i eventualno pobedimo - rekao je trener Partizana Željko Obradović i dodao da crno-beli moraju da odigraju sjajan meč ako žele da pobede.

Foto: Starsportphoto

 



- Igramo protiv tima koji ima izvanredne igrače na svim pozicijama. Napravljeni su sigurno tako da se bore za to da budu sledeće godine u Evroligi. Veliki je izazov pred nama, moramo da odigramo izvanrednu utakmicu ako mislimo da pobedimo protivnika - istakao je Obradovic i dodao da se u tim vratio Amerikanac Kevin Panter, dok probleme sa povredama imaju Letonac Rodions Kuruc i Uroš Trifunović.

Foto: Starsportphoto

 



Bek crno-belih, Aleksa Avramovic smatra da utakmica protiv Lokomotive može da odredi put Partizana u Evrokupu.

- Ako ostvarimo pobedu na njihovom terenu to će biti veliki korak ka prvom mestu u grupi, što dodatno olakšava stvari. Ako obezbedimo domaći teren tokom čitave nokaut faze imamo dobre šanse da se borimo za nešto veliko. Znamo da su sastavljeni od vrsnih individualaca, igraju brzu tranziciju, dobro u napadu. Mislim da je ključ u našoj odbrani, da kroz defazivne zadatke otvaramo kontranapad. To nam je nedostajalo u prethodne dve utakmice, igrali smo malo sporije i trudićemo se da to podignemo na viši nivo - istakao je Avramović pred meč.

 

EVROKUP


8. kolo

Gupa A

Utorak

Metropolitans - Andora 81:74

Sreda

Lokomotiva K. - Partizan 17.30
Turk Telekom - Lijetkabelis 18.00
Trento - Hamburg 20.00
Slask - Huventud 20.00



 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Grupa B

Utorak

Bursa - Ulm 68:66
Promiteas - Venecija 68:68 
Burž - Budućnost 82:86
Valensija - C. Olimpija 85:87


Sreda

Gran Kanarija - Virtus 21.00

Standings provided by SofaScore LiveScore




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija