• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.12.2021

18:29

MORAMO DA SLUŠAMO TRENERA! Crno-beli samokritični posle novog poraza

Starsportphoto

Partizan

MORAMO DA SLUŠAMO TRENERA! Crno-beli samokritični posle novog poraza

Podeli vest

Najvažnije je da ostanemo jaki kao tim, izjavio je košarkaš Partizana Zek Ledej posle poraza od Lokomotive u Evrokupu

Crno-beli su u sredu u gostima poraženi od Lokomotive 101:94 u 8. kolu Evrokupa.

- Duga je sezona, pred nama je još mnogo rada. Vraćamo se u salu da treniramo i da slušamo ono što nam trener govori. Moramo da se borimo i da uradimo šta god je potrebno da se dođe do pobede. Moramo da pogledamo video, da vidimo kakve smo greške pravili, ali najvažnije je da ostanemo jaki kao tim - rekao je Ledej za TV Partizan.

 

Plejmejker crno-belih Aleksa Avramović istakao je da je loša igra u odbrani bila razlog poraza u Rusiji.

- Primili smo u prvih pet minuta 17-20 poena. Onda smo odigrali 15-20 minuta dobre odbrane, do sredine treće četvrtine. Igrali smo veoma dobro u napadu, protok lopte bio je sve bolji kako je utakmica odmicala. U odbrani smo zakazali, nema šta da se traži protiv ovakve ekipe kada primiš 101 poen. Znali smo da je ključ u odbrani, ali nismo dobro odgovorili zadacima - rekao je Avramović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija