• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2021

15:31

OBRADOVIĆ PRED MEGU: Mladi igrači sa velikom željom!

Starsportphoto©

Partizan

OBRADOVIĆ PRED MEGU: Mladi igrači sa velikom željom!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas, pred utakmicu protiv Mege u ABA ligi, da njegov tim treba da se okrene sebi i da proba da odigra najbolju moguću utakmicu

Košarkaši Partizana će u ponedeljak u poslednjoj utakmici u ovoj godini, dočekati ekipu Mege.

- Nova utakmica u ABA ligi, protiv tima koji poklanja veliku pažnju mladim igračima, a koji naravno igraju sa velikim entuzijazmom i velikom željom. Mi treba da se okrenemo sebi, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu - rekao je Obradović za klupski sajt.

Pred 13. kolo ABA lige, crno-beli imaju deset pobeda i dva poraza i drugi su na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Mega trenutno deseta sa skorom 5/7.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

- Imamo jedan period koji je izuzetno dobar za nas jer ćemo biti u Beogradu i imaćemo priliku da narednih skoro mesec dana budemo bez putovanja. To znači da bismo trebali da se osvežimo i da radimo sa nešto većim intenzitetom, ali pre toga treba odigrati dobru utakmicu protiv Mege - istakao je Obradović.

Centar Partizana Alen Smailagić je pred sutrašnji duel rekao da njegova ekipa želi da na najbolji način završi 2021. godinu.

- Mega je tim koji je ove sezone odigrao nekoliko jako dobrih utakmica, njihovi igrači su veoma talentovani i mogu da naprave probleme svima u ABA ligi. Želimo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta i da pobedom zakoračimo u drugi deo prvenstva i Novu godinu - poručio je Smailagić.

Foto: Starsportphoto

 

Utakmica izmedju Partizana i Mege igra se sutra od 21.00 u Beogradskoj areni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija