• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.01.2022

23:36

OBRADOVIĆ POSLE POVRATKA U PIONIR! Fascinantno! Hvala navijačima na fantastičnoj atmosferi (ANKETA)

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ POSLE POVRATKA U PIONIR! Fascinantno! Hvala navijačima na fantastičnoj atmosferi (ANKETA)

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović čestitao je svom timu na igri i pobedi protvi Hamburga u Evrokupu

Crno-beli su ubedljivo pobedili nemački tim 102:77 u hali "Aleksandar Nikolić".

- Igrali smo dobru utakmicu, kontrolisali smo meč. Čestitam mojim igračima za veoma dobro izadnje. Takođe, čestitam i rivalu, borili su se do kraja, pokazali su karakter - rekao je Obradović na konferenciji za medije posle meča.

Obradović je upitan i da li ima šta da zameri svojim igračima, s obzirom na to da poslednjih nekoliko utakmica rešavaju već u prvih pet minuta.

- Utakmica traje 40 minuta i treba da se igra ozbiljno. Probali smo da igramo ozbiljno iako smo poslednju četvrtinu izgubili. Mora da postoji želja da se igra od prve do posldnjeg sekudne. Svako mora da koristi svoje vreme na praketu i ja mogu da budem zadovoljan kada se pogelda minutaža, jer niko nije bio izand 23 minuta. Mislim da je Ledej jedini igrao toliko... Mi imamo utakmicu za manje od 48 sati, zaostali meč sa Megom i veoma je važan taj segment da smo vodili računa o zamoru igrača. Ovi koji igrali od starta bili su izvanredni, sa klupe takođe pokušali da daju maksimum. Uvek ima i loših i dobrih stvari i o otme ćemo razgovorati - istakao je Obradović.

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović je energično vodio meč

Partizan se vratio u nekadašnji "Pionir", hram košarke, i tu će provesti narednih nekoliko dana.

- Hvala navijačima na fantastičnoj atmosferi, u ovim teškim vremenima i sa tolikim brojem zaraženih da dođu i pomognu timu, to je zaista fascinantno. Voleo bih da je ovo normalno vreme i da ih pozoverm da dođu u četvrtak, ali ne mogu jer je svima želim dobro zdravlje. Ko je zdrav i ko može da dođe, dobrodošao je, jer ovi igrači to zaslužuju. Kada je ovako navijanje kod igrača postoje dodatni motivi - poručio je Obradović.

Anketa

Partizan u četvrtak u 17 sati igra protiv Mege zaostali meč u ABA ligi.

- Ovo će biti tim, Rade Zagorac treba da ide na kontrolu u četvrtak na dan utakmice, Miletića ćemo testirati, Dangubić večeras nije igrao jer je imao jedan i po trening. Sutra ćemo imati trening, odradićemo skauting. Oni zaslužuju respekt, to su mladi igrači koji imaju veliku želju. Mislim da pristup mora da bude na nivou kao večeras - rekao je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija