• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2022

14:24

PARTIZAN POSLE 42 SATA OPET NA PARKETU! Obradović: Mega zaslužuje respekt, moramo da igramo ozbiljno

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN POSLE 42 SATA OPET NA PARKETU! Obradović: Mega zaslužuje respekt, moramo da igramo ozbiljno

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegov tim mora da odigra ozbiljno protiv Mege u zaostalom meču ABA lige

Samo  42 sata nakon završetka utakmice protiv Hamburga (102:77), košarkaši Partizana će igrati odloženu utakmicu 13. kola ABA lige protiv Mega, koja jena programu sutra od 17 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Taj meč je trebalo da bude odigran 27. decembra, odložen je tada zbog problema igrača i članova stručnog štaba Mege sa korona virusom.

Pred sutrašnju utakmicu, trener Partizana Željko Obradović naglasio je da će u timu biti isti igrači kao i protiv Hamburga, jer će kapiten Rade Zagorac tog dana imati kontrolni pregled.

Foto: Starsportphoto

 



- Imaćemo danas trening, pokušati da reagujemo. Kako to obično biva, trudićemo se da odradimo najbolli mogući skauting, da postavimo utakmicu i probamo da igramo ozbiljno. Kao i svaki tim, i oni zaslužuju respekt. To su mladi igrači koji uvek imaju veliku želju da igraju, da se takmiče, da pobeđuju i mislim da je to prva stvar koju moramo imati na umu, da pristup utakmici bude kakav je bio protiv Hamburga -  rekao je Obradović.

Centar crno-belih Balša Koprivica kaže da će tim biti spreman za sutrašnji duel.

- Pripremićemo se za njih. Imaju mladu ekipu, mnogo talentovanih igrača, tako da ćemo za njih biti spremni. Pokušaćemo da odmorimo što više možemo i da pripreml?eni dočekamo tu utakmicu -poručio je Koprivica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija