• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2022

20:54

ISTORIJSKI PODVIG MEGE! Radili smo sa JUNIORIMA, nismo očekivali pobedu protiv PARTIZANA!

Starsportphoto©

Partizan

ISTORIJSKI PODVIG MEGE! Radili smo sa JUNIORIMA, nismo očekivali pobedu protiv PARTIZANA!

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su večeras na domaćem terenu u duelu sa Megom sa 93:90, u odloženom meču 13. kola ABA lige

Utakmica je trebalo da bude odigran 27. decembra, ali je odložen zbog korone u redovima Mege. Rus Samson Žurencev postigao je 20 poena za Megu, Nikola Jović ubacio je 14 a Dejšon Smit 13 poena.

Iako je pobeda nad Partizanom ogroman uspeh, utisak pojačava činjenica da Vladimir Jovanović nije mogao da računa na Nikolu Đurišića, Malkolma Kazalona, Karla Matkovića, Aleksandra Balcerovskog i Aleksu Uskokovića, dok su roviti igrali Nikola Jović i Mladen Vujić. Ipak, Mega je napravila podvig i srušila crno-bele pred domaćim navijačima. 

- Imali smo stvarno mnogo problema. Zadnja dva treninga smo odradili pet na pet sa tri juniora i dva igrača iz sistema koja ne nastupaju za našu ekipu. Uspeli smo da se pokrpimo. Nisam mnogo očekivao, znajući kako Partizan igra - agresivno na oba dela terena. Mi smo bili bez pravog treninga i ikakvog takmičarskog ritma. Došli smo bez pritiska, i neke lopte su ušle. Našli smo svoj ritam, izvanredno šutirali za tri poena, trojkom i dobili utakmicu - rekao je Jovanović. 

Crno-beli su se pred početak meča zahvalili Jovanoviću na svemu što je uradio za klub. Uručena mu je uramljena fotografija sa timom Partizana koji je sa klupe u sezoni 2010-11 vodio do tripl krune. 

- Čestitam i Partizanu na svemu što je uradio i na fer i korektnoj utakmici. Oni su na dobrom putu da ostvare svoje ciljeve, siguran sam da će uspeti i želim im od sveg srca da urade ono što žele. Želeo bih da se zahvalim i na toploj dobrodošlici i od navijača i kluba - jasan je trener Mege. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija