• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2022

21:06

ZDRAVSTVENA KOMISIJA ZA MIRAN SAN! Crno-beli dobili novog člana Upravnog odobra!

fkpartizan.rs

Partizan

ZDRAVSTVENA KOMISIJA ZA MIRAN SAN! Crno-beli dobili novog člana Upravnog odobra!

Podeli vest

Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu i direktor bolnice "Dragiša Mišović" Vladimir Đukić novi je član Upravnog odbora Partizana

Nakon dugo vremena Partizan je u svoj Upravni odbor napokon "doveo" Vladimira Đukića. Redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu, direktor bolnice “Dragiša Mišović” i bivši prvi čovek Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije, koji je pre tri decenije bio i lekar prve ekipe crno-belih stigao je u Humsku sa jasnim ciljem, a ideja je da se osnuje Zdravstvena komisija unutar FK Partizan. 

- Rođen sam nekoliko ulica dalje od Humske i celo detinjstvo sam proveo igrajući se u parku ispred severne tribine. Otac me je na utakmice dovodio još dok sam imao tri godine i naravno da sam navijač Partizana praktično od rođenja. Kao dečak sam sa 12 godina počeo da treniram vaterpolo, a gde drugo nego u Partizanu i ta ljubav je ostala do danas. Krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka sam bio i lekar prvog tima i od svih utakmica iz tog perioda najviše mi je u sećanju ostao dvomeč protiv Seltika - rekao je doktor Đukić. 

Iako je medicinski blok Partizana u Teleoptiku opremljen savremenom opremom, profesor Đukić ističe da će u najkraćem roku pokušati da se ona još više modernizuje. 

- Verujem da ćemo u što skorije vreme konačno oformiti Zdravstvenu komisiju koja bi trebalo da se bavi zdravljem svih kategorija našeg kluba. Trudićemo se da obezbedimo najmoderniju opremu za rehabilitaciju kako bi se period povratka na teren igrača maksimalno skratio, skrining kardio-vaskularnih oboljenja za sve kategorije kluba i da u Srbiji iniciramo pokretanje akcije ‘Bez smrti na sportskim terenima” koja već postoji u nekim drugim zemljama. U Komisiju čemo pozvati renomirane stručnjake i deklarisane Partizanovce kojih u struci ima na pretek a koji su vrlo radi da pomognu klubu na ovaj način, što su i do sada bezbroj puta činili - jasan je novi član Upravnog odbora. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija