• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2022

14:46

ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI! Šćekić ZAGRMEO na oproštaju od Partizana!

Starsportphoto©

Partizan

ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI! Šćekić ZAGRMEO na oproštaju od Partizana!

Podeli vest

Crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić potpisao je ugovor sa poljskim Zaglebjem

Aleksandar Šćekić završio je svoju epizodu u Partizanu, a danas se zajedno sa bivšim saigračima uputio put Turske gde će se pridružiti novom timu. 

Na oproštaju od crno-belog dresa Šćekić je rekao da će Partizan uvek biti deo njegovog srca, a da će period u Husmoj pamtiti celog života. 

- Proveo sam prelepe  tri i po godine u klubu i sigurno će to biti najlepši deo moje fudbalske karijere, koji ću pamtititi ceo život. Nije mi bilo nimalo lako da presečem i napustim Partizan, jer kad kažemo da se ovde osećamo kao kod kuće, to je doslovno tako. Stekao sam prijatelje za ceo zivot, sa kojima sam se družio tokom dana i na terenu i van njega. Sve najlepše sam doživeo ovde, uz naravno i momente koji nisu uvek bili laki, jer dres Partizana je težak, ali i najlepši!
Ljudi iz Zaglebja su me baš želeli, toliko su bili uporni da sam na kraju prelomio da odem. Jednostavno, jednom morate da presečete i nastavite dalje -
rekao je Šćekić.

Crnogorac se potom osvrnuo na sve što je postigao u crno-belom dresu i istakao da je početak bio posebno težak. 

- Sigurno mi je najteže bilo na početku, ali zahvaljujući momcima i ljudima u klubu, brzo sam se adaptirao. Najlepše je bilo osvajanje Kupa, plasman u Ligu Evrope i Ligu konferencije. Izdvojio bih i večiti derbi kada samo dobili 2:0 i utakmicu protiv Malatije.Toliko je uspomena - jasan je crnogorski vezista. 

Za kraj, Šćekić je istakao da se nada što boljim rezultatima Partizana i u budućnosti, a da će dok je u Turskoj sa Zaglebjem dolaziti u posetu crno-belima. 

- Da, biću na pripremama u Turskoj, a potom i brzo počinje prvenstvo, tako da ću sigurno prošetati i do vas dok ste tamo. Verujem da možemo (Partizan-prim.aut.) da prođemo još dalje u Ligi konferencije, u duelu sa Spartom iz Praga, dok su moje najveće želje da Partizan osvoji duplu krunu i da meni bude sve kako treba u novom klubu!  Za druge se navija, Partizan se voli - jasan je Šćekić


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija