• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

17:02

OSEĆAM SE KAO KOD KUĆE, DOŠAO SAM DA SE POBRINEM ZA TITULU! Fejsa ODUŠEVLJEN zbog povratka u Partizan!

Starsportphoto

Partizan

OSEĆAM SE KAO KOD KUĆE, DOŠAO SAM DA SE POBRINEM ZA TITULU! Fejsa ODUŠEVLJEN zbog povratka u Partizan!

Podeli vest

Srpski fudbaler Ljubomir Fejsa vratio se u Partizan nakon više od deset godina karijere u inostranstvu

Fejsa je danas potpisao ugovor sa Partizanom i odmah se uputio u Tursku. Po dolasku u kamp crno-belih bivši reprezentativac Srbije je u kratkoj izjavi priznao da je presrećan i uzbuđen zbog povratka kući. 

- Presrećan sam, sećam se kada sam došao prvi put, isti je osećaj! Uzbuđen sam što sam ovde, a stigao sam da pomognem ekipi koliko mogu - rekao je Fejsa po dolasku u Tursku. 

Mnogi kažu da je Ljubomir Fejsa garant za titulu, u dosadašnjem delu sezone osvojio ih je 13, a crno-beli grabe ka trofeju u Superligi Srbije. Ipak, vezista ističe da će biti potreban trud za titulu. 

- Šalu na stranu, važna je dobra ekipa, a za titulu ćemo se pobrinuti. Dosta ljudi poznajem, sa trenerom sam sarađivao. Osećam se kao kod kuće, nadam se da ćemo dobro raditi. Uzbuđenje je sada veće, prvi put sam bio mlad, baš sam srećan što sam ponovo u Partizanu - jasan je bio bivši reprezentativac Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija