• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2022

09:36

BIVŠI DIREKTOR PARTIZANA OTKRIO! Ovaj igrač ima NBA potencijal!

Partizan

BIVŠI DIREKTOR PARTIZANA OTKRIO! Ovaj igrač ima NBA potencijal!

Podeli vest

Nikola Lončar skenirao ekipu koju vodi Želimir Obradović

Gostujući u emisiji "U obruču", na TV Arena sport, bivši reprezentativac Jugoslavije i KK Partizan Nikola Lončar analizirao je dosadašnje rezultate kluba u kome je stekao igračko ime.

Mnogo je novih igrača, mnogo novih stranaca. Mislim da treba vremena da se to slegne, da svako radi ono što trener traži. Mnogo novih igrača je dovedeno i najvažnije je da se upoznaju sa trenerom na pravi način - detalji, pristup igri, trening, da se drži koncentracija non-stop na treningu i na terenu, možda je to za neke igrače preveliki teret u početku. Za sada nemamo nijednog razigranog igrača koji je odskočio od svih ostalih, ali zbog kalendara, zgusnutog rasporeda, Željko želi da razigra što veći broj igrača dok ne dođu te važnije utakmice. Neke važne utakmice Partizan nije odigrao kako treba, ali mislim da najvažniji period tek dolazi i da će biti spremni kada dođe to vreme, a to je od Kupa pa nadalje - rekao je Lončar.

Foto: Starsportphoto

Tristan Vukčević (levo)

Osvrnuo ser proslavljeni as na poslednje pojačanje crno-belih Tristana Vukčevića, od koga očekuje da zablista u budućnosti.

- Tristan je jedan od najvećih projekata evropske košarke, svi vide da može da bude veliki igrač, da nosi igru bilo koje evropske ekipe, ali tek mu je 18 godina, treba imati strpljenja sa njim da bi došao na nivo koji se očekuje od njega.

O pravom razlogu zbog koga je napustio Madriđane Lončar nije znao puno, ali je naglasio da mladi košarkaš ima potencijal da zaigra u najjačoj ligi na svetu.

- Možda je očekivao više minuta, možda je bio i previše nestrpljiv da dobije više minuta. Dobio je šansu na početku sezone zbog povreda Randolfa i Tompkinsa. Mislim da šansu nije iskoristio kako treba, a bio je starter na nekoliko utakmica. Takođe, Real ima dosta igrača na toj poziciji i to je klub koji teško može da čeka nekog igrača. U svakom slučaju, on je jedan od najboljih mladih igrača Evrope, koji ima potencijal da zaigra i u NBA ligi - istakoa je Nikola Lončar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija