• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2022

14:16

PARTIZANU VISI PRVO MESTO U EVROKUPU! Obradović pred Andoru ima jednu GLAVOBOLJU!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZANU VISI PRVO MESTO U EVROKUPU! Obradović pred Andoru ima jednu GLAVOBOLJU!

Podeli vest

Crno-beli u 13. kolu Evrokupa igraju protiv još jednog španskog predstavnika

Neslavno su košarkaši Partizana okončali prethodna dva meča u Evrokupu. Uzastopni porazi od Turk Telekoma, a potom i Huventuda, ozbiljno su ugrozili šanse da crno-beli ligaški deo takmičenja završe na prvoj poziciji.

Šansu za popravni, izabranici Željka Obradovića imaju protiv još jednog španskog kluba Morabank Andore (sreda, 20.30), ekipe koja je Parnom valjku nanela prvi neuspeh po povratku najtrofejnijeg evropskog stručnjaka na klupu Partizana.

Popularni Žoc naglašava da je reč o ekipi koja je u odličnoj formi, ali i da je zadovoljan pripremom utakmice i nekoliko vezanih treninga posle duže vremena.

- Tim koji igra veoma dobro u poslednje vreme, u izuzetnoj je formi. Dobili su Real u Madridu i pre par dana Huventud, igrajući veoma dobru utakmicu u kojoj su dominirali od početka do kraja i vodili sa čak 30 razlike, na kraju dobili sa 20. To bi za nas trebalo da bude dodatna motivacija - rekao je Obradović.

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović i Alen Smailagić

Crno-beli sa učinkom 8-4 dele drugu poziciju u Grupi A sa Lokomotivom Kubanj, dok je Huventud dva koraka ispred. Napominje da bi bilo dobro imati prednost domaćeg terena u eliminacionoj fazi, ali ističe da je jedna stvar još bitnija.

- Važnost utakmice velika, kao i svih utakmica u Evrokupu koje ćemo igrati do kraja. Znamo da je sistem takav da bi valjalo da imamo prednost domaćeg terena, međutim mislim da je mnogo važnije u kakvom ćemo stanju biti kada dođu utakmice u kojima pobeđuješ ili si završio takmičenje - napominje trener kluba iz Humske.

Najtrofejnijji evropski stručnjak hvali rad svojih izabranika na treninzima, nakon teške pobede nad Čačanima (75:68).

- Raduje me što smo posle utakmice sa Borcem imali tri dobra treninga. Samopouzdanje i ono što je važno da bi se odigrala dobra utakmica dolazi kroz trening. Izuzetno sam zadovoljan i prva stvar koju bih voleo da vidim na utakmici sutra je to da izgledamo kako smo izgledali na tri poslednja treninga u Pioniru.

Što se tiče kadrovske situacije, neizvesno je samo učešće Alena Smailagića.

- Svi zdravi osim Smailagića, o njemu ćemo sutra odlučiti da li će biti u timu. Pred navijačima želja i borbenost - sve ono što smo dosad pokazivali u velikom broju utakmica moraju da budu na visokom nivou i da protiv rivala koji je odličnoj formi odigramo najbolju moguću utakmicu i eventualno pobedimo - istakao je Željko Obradović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Nastradali podoficir bio otac troje dece
Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Nastradali podoficir bio otac troje dece

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija