• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2022

20:10

PARTIZANU IZMIČE PRVO MESTO! Crno-belima stigle loše VESTI!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZANU IZMIČE PRVO MESTO! Crno-belima stigle loše VESTI!

Podeli vest

Košarkaši Huventuda slavili na gostovanju Turk Telekomu i približili se osvajanju liderske pozicije

Ekipa koja je u prethodnom kolu Evrokupa savladala crno-bele, sada je bila uspešna i na gostovanju turskom predstavniku u 13. kolu rezultatom 78:69.

Huventud je pobedom došao na korak od osvanja "pol pozicije", koja mu garantuje prednost domaćeg parketa do kraja takmičenja, jer su ključni trijumf ostvarili prethodne sedmice kada su u direktnom duelu pobedili izabranike Željka Obradovića.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Iskusni centar Ante Tomić vodio je Špance do pobede sa 19 poena, dvocifreni su još bili Brendon Pol, Simon Birgander i Džoel Para koji su postigli po 10 koševa.

Ni 17 poena Džareda Terela nisu bila dovoljna turskom timu, četiri manje dodao je Elijus Oktavijus, dok je 10 koševa ubacio Obrej Dokins.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija