• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2022

19:57

PARTIZAN UOČIO SLABOSTI SPARTE! Pražani pokazali VELIKE mane, gubili 0:2 pa spasavali ŽIVU glavu!

Reuters

Partizan

PARTIZAN UOČIO SLABOSTI SPARTE! Pražani pokazali VELIKE mane, gubili 0:2 pa spasavali ŽIVU glavu!

Podeli vest

Fudbaleri Sparte remizirali su u velikom derbiju češkog prvenstva u Pragu sa Viktorijom iz Plzena rezultatom 2:2

Propustila je Sparta veliku priliku da pobedom u derbiju nad Viktorijem iz Plzena izbije na čelo šampionata Češke.

I ne samo da je propustila takvu šansu, već je morala da spasava bod u duelu sa nekadašnjim rivalom Partizana na evropskoj sceni.

Protivnik crno-belih u šesnaestini finala Lige Evrope je gubio 1:2 do samog kraja susreta, da bi u drugom minutu sudijske nadoknade Hložek posle asistencije Dockala postigao drugi gol za domaćina i postavio konačnih 2:2.

Vodio je Plzen sa 2:0, prednost Viktoriji je doneo Čori u 20. minutu, da bi vođstvo duplirao Jeda u 53. nakon asistencije Moskere.

Tračak nade Sparti vratio je vezista David Pavelka u 71. minutu, pošto ga je uposlio Vizner, dok je erupciju oduševljenja na stadionu u Pragu izazvao Hložek u poslednjim sekundama izjednačivši na 2:2.

Pražani su u ovom meču pokazali velike slabosti u odbrani, koje bi fudbaleri Partizana morali da iskoriste u predstojećem dvomeču.

Sparta je igrala u sastavu: Holec - Vizner, Panak, Celustka, Hanko - Pavelka, Saček (67. Dockal) - Pešek (57. Karabec), Hložek, Harašlin (57. Krejci) - Minčev (46. Cancvara).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija