• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2022

17:02

ILIEV UBEĐEN U PROLAZ PARTIZANA! Čvrsto smo na NOGAMA!

Partizan

ILIEV UBEĐEN U PROLAZ PARTIZANA! Čvrsto smo na NOGAMA!

Podeli vest

Direktor sportskog sektora crno-belih Ivica Iliev uverene je da će Partizan smireno ući u revanš sa Spartom

Parni valjak u drugoj utakmici šesnaestine finala Lige konferencija dočekuju češkog velikana iz Praga (18.45, RTS, Arena sport), izabranici Aleksandra Stanojevića trijumfovali su u "zlatnom gradu" sa 1:0. Čovek odluke bio je Holanđanin Kvinsi Menig, na asistenciju Saše Zdjelara.

- Čvrsto smo na nogama! Nema euforije! Svesni smo težine dvomeča. Ništa nije rešeno u Pragu, iako smo pobedili. Česi su ozbiljna ekipa. Evo kazaću vama kakva su oni ekipa i zašto ne smemo da ih potcenimo. Oni su pre deset dana u najvećem derbiju Češke pobedili Slaviju sa 2:0, a ta ista Slavija je u Istanbulu deklasirala Fenerbahče sa 3:1. To je pokazatelj kvaliteta njihovog fudbala i čvrstine Sparte - rekao je Ivica Iliev za "Kurir", pa dodao:

- Biće teško, neizvesno. Opet, da budemo realni. Posle 1:0 u Pragu prilika za prolaz je na našoj strani. Od samog starta smo pričali da su šanse 50/50. Tako i ostaje. Mi jesmo pokazali snagu, karakter i kvalitet, ali su oni agresivna i fizički zahtevna ekipa. S optimizmom očekujem utakmicu, poznat sam da verujem u ono što radim.

Foto: informer

 

Znaju u Humskoj koliko bi prolaz u večerašnjem meču značio ekipi na samopouzdanju, ali i samom klubu na finansijskom planu.

- Generalno, uvek polazim od rezultata. To je najvažnije. Sportska priča. Sa te strane smo na pragu da ispišemo još jednu stranicu istorije, te da otvorimo još jednu. Imidž kluba se podiže rezultatima u Evropi. Evo, vidite šta su Partizan i Zvezda uradili u Evropi. Želim to da potenciram. Biti na pragu top 10 liga Evrope... To je nestvarno! Nezabeležno na našim prostorima, regionu uopšte. Velika stvar! Za Srbiju! Za srpski fudbal. To se i oseća - nastavlja Iliev i zadovoljno konstatuje:

- Po interesovanju publike, sve se podiglo na viši nivo. Sa druge strane, finansije nisu zanemarljive, svaki naredni plasman donosi novčanu nagradu koja olakšava finansiranje kluba.

Foto: informer

 

Trener Aleksandar Stanojević ne računa samo na dvojicu prvotimaca.

- Fejsa neće biti spreman ni za ovu utakmicu! I Miljković je neizvestan, videćemo na poslednjem treningu pred meč. Svi ostali su maksimalno spremni i zdravi. Imaju samopouzdanje i veru u sve što radimo. Imamo kapital, ali krećemo kao da je 0:0. Nadamo se podršci naših neverovatnih navijača, oni su najbolji kad je najpotrebnije. Osećamo njihovu energiju, videlo se to protiv Radničkog iz Kragujevca - istakao je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija