• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2022

19:07

TEŠKO JE BREME PARTIZANA! Stanojeviću LAKNULO nakon teške pobede!

Starsportphoto©

Partizan

TEŠKO JE BREME PARTIZANA! Stanojeviću LAKNULO nakon teške pobede!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana slavili su protiv Mladosti iz Lučana posle drame u 25. kolu Superlige Srbije

Ogroman pritisak bio je na plećima crno-belih posle poraza u derbiju, ali i današnje pobede Crvene zvezde protiv Voždovca. Morao je Partizan da slavi protiv Mladosti i to je uspeo posle velike drame. Ipak, Nemanja Obradović mogao je da donese bod gostima iz Lučana u 89. minutu, ali je Partizan nekako preživeo. 

Trener Partizana bio je zadovoljan pobedom i priznao da je ogroman pritisak osećala ekipa nakon lošeg rezultata u 166. večitom derbiju. 

- Teško je brene Partizana, momci su imali ogroman pritisak. Potpuna kontrola utakmice, nemoguće situacije smo promašili, ali nema veze. Idemo dalje! Čestitam momcima - rekao je Stanojević nakon meča. 

Foto: Starsportphoto

Kockao se Partizan u finišu meča, a to je upravo ono što se nije dopalo strategu crno-belih. 

- Nisam zadovoljan početkom i krajem utakmice, počeli smo bojažljivo, a tako i završili - podvukao je trener Partizana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelenko

pre 2 godine

Stanojeviceve reakcije na utakmii su bile standardne.Jedino upada u oci da je jedino na derbiju bio totalno miran i bez ikakve nervoze,sto je jeko interesantno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija