• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2022

23:51

MUR ODUŠEVLJEN SAIGRAČEM! Njegovo samopouzdanje je PROBILO KROV!

Starsportphoto

Partizan

MUR ODUŠEVLJEN SAIGRAČEM! Njegovo samopouzdanje je PROBILO KROV!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 98:84 (28:21, 12:13, 24:29, 34:21) u utakmici 21. kola ABA lige

Košarkaš Partizana Dalas Mur izjavio je da su crno-beli ovoga puta izašli na duel sa Crvenom zvezdom spremni da se do kraja bore, a da to nije bio slučaj u protekle dve utakmice.

- Izašli smo tamo i borili se, u prošle dve utakmice to nismo učinili, to nam je tada falilo. Navijači su odlični, dali su nam vetar u leđa, a mi smo se borili i dobili meč. Bitno je da smo im stvarali probleme, učinili smo sve da dobijemo ovu utakmicu. U prošlim mečevima smo primali udarce, tada nismo reagovali, ali sada jesmo. Trener Obradović nam je rekao da idemo tamo i da se borimo. I pored toga što nismo bili najbolji u prošla dva susreta, navijači su došli i podržali nas. Nama je ostalo samo da se borimo na terenu.

Foto: Starsportphoto

 

 Mur nije krio sreću zbog brutalne partije njegovog saigrača Alekse Avramovića koji je bio najefikasniji igrač meča.

- Da, bio je neverovatan! Njegovo samopouzdanje je probilo krov, dali smo mu loptu u ruke. On je samo šutirao i pogađao. Bio sam veoma srećan zbog njega, srećan sam zbog tima naravno. Niko ne zna šta se dešava na treninzima, to je među nama, ali kako je on odgovorio na zahteve, to je fascinantno.

Foto: Starsportphoto

 

Sigurno da pobeda nad Zvezdom mnogo znači Partizanu.

- Može biti prekretnica. Svakako ćemo se boriti, to se pokazalo i danas. Očigledno je da smo imali neke greške, ali ovo je novi tim sa mladim igračima. Trener od nas pokušava da stvori bolje igrače - zaključio je Mur.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija