• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2022

16:05

MEČ PROTIV BUDUĆNOSTI MNOGO TOGA ĆE PROMENITI! Obradović najavio meč u Morači!

Starsportphoto

Partizan

MEČ PROTIV BUDUĆNOSTI MNOGO TOGA ĆE PROMENITI! Obradović najavio meč u Morači!

Podeli vest

Trener košarkasa Partizan Željko Obradović rekao je da očekuje težak meč protiv Budućnosti u ABA ligi

Košarkaši Buducnosti i Partizana sutra od 19 sati u Podgorici igraju derbi 22. kola regionalne ABA lige. Crno-beli ovaj duel dočekuju sa škorom 17-3, dok su Podgoričani na učinku od 14 pobeda i četiri poraza, uz dve utakmice manje.

- Igramo protiv iskusnog i kvalitetnog tima. To je utakmica koja dosta toga može da odluči. Oni su u stanju da odigraju veoma dobro, to su pokazali u toku cele sezone. Tako su igrali i protiv nas u Beogradu, bilo je neizvesno do same završince. Očekuje nas teška utakmica - rekao je Obradović za TV Partizan.

Kapiten Rade Zagorac ističe da će hrabrost i koncentracija biti ključni za eventualnu pobedu u Podgorici, gde su beogradski crno-beli poslednji put slavili u sezoni 2013/14.

Foto: Starsportphoto

- To je svojevrsan derbi ABA lige. Neću da kažem da je rivalstvo između nas onakvo kakvo imamo sa Zvezdom, ali je veoma živopisno, uvek su kvalitetne utakmice. Budućnost je napravila dobar tim, sa dobrim trenerom. To je utakmica koja može da nam mnogo da nam donese, ali i da nam oduzme, ako ne budemo na nivou na kome želimo. Hrabrost, odlučnost i koncentracija biće potrebni za pobedu u Podgorici - rekao je Zagorac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija