• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2022

22:35

PARTIZAN ISPAŠTA ZBOG RATA U UKRAJINI! Crno-beli sve dalje od EVROPSKE TITULE!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN ISPAŠTA ZBOG RATA U UKRAJINI! Crno-beli sve dalje od EVROPSKE TITULE!

Podeli vest

Trener Virtusa iz Bolonje Serđo Skariolo nedavno je ojačao svoj sastav dovođenjem Danijela Heketa i Tornikea Šengelije iz moskovskog CSKA

Trenutna situacija u Ukrajini dovela je do korenitih promena u svetu sporta. Ruski klubovi izbačeni su iz gotovo svih takmičenja, te su brojni sportisti rešili da napuste poslodavce i sreću potraže na drugom mestu. 

Najviše posledica zbog rata u Ukrajini osetio je moskovski CSKA koji je u roku od jednog dana ostao bez Danijela Heketa i Tornikea Šengelije. Pomenuta dvojica nisu dugo čekala na novi angažman pošto su nekoliko dana kasnije potpisali ugovore sa Virtusom iz Bolonje. 

Italijanski velikan je imao dovoljno prostora u svom rosteru za pojačanja, a upravo bi to moglo da utiče na komplen rasplet u Evrokupu. Trener Virtusa, Serđo Skariolo govorio je o sastavima konkurenata u takmičenju, odnosno o broju igrača sa kojima timovi raspolažu. 

Foto: Starsportphoto

- Valensija ima 16 igrača, Partizan 15, a govorim o profesionalcima visokog nivoa. Mi smo imali 12 igrača i i dalje smo imali slobodan prostor da dovodimo još. Hvala klubu što su uvažili moje stavove i dobro su uradili što smo doveli ove igrače visokog nivoa. Napravili smo prave poteze na tržištu, doveli smo iskusne igrače, bićemo čvrsti u odbrani i imaćemo balansiran sastav - rekao je Skariolo. 

Podsećamo, Partizan je do skoro bio glavni favorit za osvajanje Evrokupa, ali se situacija nakon poslova Virtusa značajno promenila. Heket će u Bolonji ostati do 2023. godine, dok je Šengelija ugovor potpisao do kraja sezone. Prema nekim informacijama, Gruzin bi po isteku saradnje mogao da postane novi član Barselone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

pa kupite igrace pa nece niko ispastati drugi to rade jel je sad pravo vreme

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija