• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2022

15:45 >> 18:54

PREČKA SPASILA PARTIZAN U 93. MINUTU! CRNO-BELI PREOKRENULI u Surdulici i izjednačili se sa Zvezdom! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

PREČKA SPASILA PARTIZAN U 93. MINUTU! CRNO-BELI PREOKRENULI u Surdulici i izjednačili se sa Zvezdom! (VIDEO)

Podeli vest

U okviru 28. kola Superlige Srbije Radnik je u Surdulici ugostio Partizan u meču od velike važnosti za izabranike Aleksandra Stanojevića. Crno-beli su posle preokreta slavili sa 2:1

Po prvi put u sezoni Parni valjak je bio u situaciji da mora da juri najvećeg rivala! Zvezda je rutinski u nedelju odradila posao sa Kolubarom (3:0) i preuzela lidersku poziciju od Partizana!

Remi sa Napretkom u Humskoj prošle nedelje (0:0) i te kako je koštao Partizan, ali ima još mnogo da se igra! 

 

Foto: Starsportphoto

 

U lepoj atmosferi na stadionu u Surdulici igrači oba tima su priredili uspavanku navijačima, koju je u 21. minutu prekinuo Rikardo zagrejavši dlanove prisutnih!

Tačnije, više je aplauze zaslužio Radmanovac. Imao je Rikardo jedan na jedan, ali je odlično reagovao defanzivac, koji je izblokirao njegov šut, a odmah nakon toga viđena je najbolja prilika na utakmici!

Natho je izveo korner, Vujačić je šutirao, a Ranđelović sjajno reagovao i spasio svoj gol! A onda šok za igrače i navijače crno-belih! Najbolji strelac domaćih, Uroš Milovanović uspeo je da stigne do lopte u 27. minutu i glavom je iz prve pošalje u dalji ugao. Nemoćan je bio Nemanja Stevanović, a ovo je bio osmi prvenstveni gol ofanzivca Surduličana!

Foto: Starsportphoto

 

Brzo se izdigao iznenađeni tim Aleksandra Stanojevića kada je u 34. minutu Menig sjajno našao mladog Terzića koji je matirao golmana domaćih!Holanđanin je iskusno okrenuo Mitoševića, nakon čega se ušetao u šesnaesterac i uposlio Terzića koji je poravnao rezultat. Ranđelović je zakačio ali ne i sprečio pogodak.

U svlačionice se otišlo sa po jednom loptom u mreži na obe strane. Partizan je već u uvodnim minutima drugog dela stigao do drugog gola, odnosno preokreta. Rikardo Gomeš je gađao sa oko dvadesetak metara i poslao loptu u bliži ugao Ranđelovićevog gola! Stigao je Rikardo do 22 pogotka u Superligi ove sezone.

Malo je falilo da Rikardo Gomeš u 70. minutu proslavi 30. gol u svim takmičenjima od starta sezone i da Partizan dođe do 3:1. Ipak, zastavica je bila podignuta, VAR je proveravao situaciju i odluka je ostala nepromenjena.

Mogao je Menig da asistenciji pridoda i pogodak u 80. minutu, bio je prazan gol, ali je otišao previše u stranu Holanđanin, a onda je prečka spasila Partizan u 90+3 minutu!

Partizan je preživeo dramu u nadoknadi i došao do pobede. Trijumfom se ponovo izjednačio sa Crvenom zvezdom i bitka za titulu u Superligi Srbije se nastavlja...

 

RADNIK-PARTIZAN 1:2 (1:1)

Stadion: FK Radnik                          Sudija: Miloš Milanović

Strelci: Milovanović 27 - Terzić 34, Rikardo 48

RADNIK: Ranđelović – Bogdanovski, Radmanovac, Oreščanin, Stojanović – Medić, Mitošević – Duronjić, Babić, Milovanović – Spasić.

PARTIZAN: Stevanović – Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jevtović – Terzić, Natho, Menig – Rikardo

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

90+3 - Prečka je spasila Partizan! Spasić je mogao da se proslavi! 

90. minut - Sudija Milanović je ovaj susret produžio pet minuta

89. minut - Mogao je Menig da asistenciji pridoda i pogodak, bio je prazan gol, ali je otišao previše u stranu Holanđanin...

88. minut - Pridigao se najbolji strelac Partizana...

87. minut - Žali se na povredu Rikardo! Ne deluje dobro...

83. minut - Štoperi i golman Partizana nisu dobro komunicirali, Bjedov se prikradao sa leđa, ali je intervencija na kraju ipak bila pravovremena...

80. minut- Posle centaršuta Jojića iz kornera stvorila se gužva u kaznenom prostoru Radnika, Menig je šutirao, ali mu je udarac blokiran...

79. minut - Umesto Lutovca, na terenu je Nemanja Miletić. Želi Stanojević verovatno da zatvori utakmicu...

77. minut - Dvostruka izmena Radnika! Umesto Babića i Medića, od 76. minuta na terenu su Nedeljković i Subotić.

75. minut-  Izašao je Marko Jevtović, a Filip Holender je na terenu

70. minut - Malo je falilo da Rikardo Gomeš proslavi 30. gol u svim takmičenjima od starta sezone i da Partizan dođe do 3:1. Ipak, zastavica je podignuta, VAR je proveravao situaciju i odluka je ostala nepromenjena.

 67. minut-  Miloš Jojić je ušao u igru umsto Natha.

66. minut -  Dvostruka izmena u Radniku! Uroša Milovanovića, menja Viktor Lukić, a Željko Dimitrov zamenio je Borka Duronjića.

64. minut - Gužva je u kaznenom prostoru Radnika, a Rikardo je prebacio loptu sa desne na levu nogu, ali mu je pobegla...

Foto: Starsportphoto

 

62. minut - Vuk Miošević je neopezno startovao na Bibarsa Natha, ali nije dobio žuti karton.

58. minut - Uspeo je Kvinsi Menig da pobegne čuvaru, ali je u nastavku akcije poslao centaršut u gol-aut. 

57. minut - Neoprezan je bio Urošević u duelu sa Bogdanovskim, pa je dobio javnu opomenu!

56. minut - Strelac gola za domaće, Uroš Milovanović, došao je u poziciju da ugorzi gol Partizana, ali njegov pokušaj nije išao u okvir gola i presreo ga je Vujačić. 

53. minut - Kvinsi Menig je ostao da leži na travi nakon udarca u lice. Krvari i lekarska ekipa u ovim trenucima sanira povredu...

48. minut - GOL! Partizan je već u uvodnim minutima drugog dela stigao do drugog gola, odnosno preokreta. Rikardo Gomeš je gađao sa oko dvadesetak metara i poslao loptu u bliži ugao Ranđelovićevog gola! Stigao je Rikardo do 22 pogotka u Superligi ove sezone.

46. minut- Počeo je drugi deo susreta!

Prvo poluvreme:

Kraj prvog dela susreta! Po gol u obe mreže! 

Foto: Starsportphoto

 

45. minut - Sudija Milanović je za minut produžio prvi deo susreta!

41. minut - Dobar napad Partizana! Menig je probio po desnoj strani, lopta je stigla do Lutovca, ali je on neprecizno šutirao, ili možda želeo da centrira! Bilo kako bilo, nema promene rezultata... 

Foto: Starsportphoto

 

39. minut -  Beležimo udarac Meniga sa distance, ali je i Ranđelović bio dobro postavljen.

38. minut - Pokušao je Siniša Babić udarcem na gol Partizana, ali je Stevanović bio budan!

34. minut - GOL! Menig je sjajno našao mladog Terzića koji je matirao golmana domaćih! Izjednačenje u Surdulici! Holanđanin je sjajno okrenuo Mitoševića, nakon čega se ušetao u šesnaesterac i uposlio Terzića koji je poravnao rezultat. Ranđelović je zakačio ali ne i sprečio pogodak.

27. minut- GOL! Milovanović je strelac za Radnik! Najbolji strelac domaćih,  Uroš Milovanović uspeo je da stigne do lopte i glavom je iz prve pošalje u dalji ugao. Nemoćan je bio Nemanja Stevanović, a ovo je bio osmi prvenstveni gol ofanzivca Surduličana!

23. minut - Pokušao je za domaćina Spasić, ali je siguran bio Stevanović!

21. minut - Imao je Rikardo jedan na jedan, ali je odličan bio Radmanovac, koji je izblokirao njegov šut! Osmah nakon toga najbolja prilika na utakmici! Natho je izveo korner, Vujačić je šutirao, a Ranđević sjajno reaguje i spašava svoj gol! 

17. minut -  Oštra lopta Natha iz slobodnjaka u kazneni prostor Radnika, ali su se domaći odbranili, a Rikardo je igrao rukom u šesnaestercu rivala...

15. minut - Pokušao je Urošević udarcem sa oko dvadesetak metara. Nakon što ga je Oreščanin blokirao, lopta mu se vratila, a njegov centaršut došao je do Terzića koji iz teške pozicije nije mogao ozbiljnije da zapreti glavom...

11. minut - Spasić je primio dugu loptu u šesnestercu nakon čega je izostalo dobro dodavanje. Nije bilo opasno po Partizan...

Foto: Starsportphoto

 

10. minut- Za sada uspavanka u Surdulici...

6. minut - Jevtović je pao nakon duela sa protivničkim fudbalerom. Partizan je imao slobodnjak na nekih 40 metara od gola rivala, Natho je pronašao Uroševića, ali je bek Partizana bio neprecizan..

5. minut - Pokušali su igrači Partizana da dugom loptom u prostor proigraju Rikarda Gomeša, ali je odbrana domaćina dobro reagovala...

4. minut - I dalje ekipe ispituju snage, a igra se pretežno između dva šesnaesterca...

3. minut - Poprilično loš teren, ali lepa je atmosfera na tribinama... 

1. minut - Počeo je susret u Surdulici...

Foto: Starsportphoto

 

16:51- Interesantno je da je na poslednjih sedam utakmica kod kuće ekipa iz Surdulice izgubila samo od lučanske Mladosti! Ostvarila je i dve pobede, jednu od njih nad Crvenom zvezdom!

16:45- Centarfor crno-belih Rikardo Gomeš je na tri nastupa protiv surduličkog kluba u dva navrata pogađao. Dao je gol Radniku u sezoni 2018/19 i u prvom delu aktuelne takmičarske godine...

16:11 - Golman Radnika Stefan Ranđelović nije savladan u 2022. godini, pa nema sumnje da Partizan čeka težak posao u Surdulici...

16:00 - Na klupi Radnika šansu će čekati: Ostojić, Vukadinović, Lukić, Subotić, Đorđević, Bjedov, Nedeljković, Ignjatović, Miladinović, Ristić i Dimitrov.

Sa druge strane, Stanojević može da računa na Popovića, Živkovića, Miletića, Ostojića, Smiljanića, Jojića, Jovića, Holendera, Pavlovića, Baždara.

15:45 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kojem iz minuta u minut možete pratiti tekstualni prenos utakmice Radnik-Partizan.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija