• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2022

10:19

PARTIZAN DONEO ODLUKU! Poznata Nathova sudbina u Humskoj!

Starsportphoto©

Partizan

PARTIZAN DONEO ODLUKU! Poznata Nathova sudbina u Humskoj!

Podeli vest

Bibras Natho je jedan od igrača kojima ističe ugovor sa Partizanom na kraju sezone, a crno-beli su sad obradovali navijače

Partizan je, pored Miloša Jojića, ponudio novi ugovor i Bibarsu Nathu, prenosi "Sportski žurnal".

Izraelcu, jednom od najboljih stranaca koji su igrali u Humskoj i ljubimcu navijača, važeći ističe krajem juna. Crno-beli ne žele da se odreknu Natha iako ima 34 godine. Sjajni vezista sposoban je jednim potezom da reši meč, pa je jasno zašto crno-beli žele da ga zadrže.

Foto: Starsportphoto

Bibras Natho ostaje u Humskoj

Izraelac ima odličnu sezonu za sobom i pored zdravstvenih problema pred kraj kalendarske 2021. godine. Ove sezone postigao je devet golova uz šest asistencija na 35 utakmica. Natho je u Partizan stigao 2019. godine iz Olimpijakosa, ali još uvek čeka prvi tim sa crno-belima.

U karijeru koju je počeo 2006. u Hapoelu iz Tel Aviva, igrao je još za ruske Rubin i CSKA, te grčki PAOK. Odigrao je 85 utakmica i postigao tri gola za reprezentaciju Izraela čiji je kapiten

Do sastanka će doći po Nathovom povratku s reprezentativne akcije, na Topčiderskom brdu veruju da je dogovor izvestan shodno Nathovoj želji da ostane u Beogradu.

Foto: Starsportphoto

 

Ove sezone Natho je propustio sedam utakmica na dva fronta. Partizan bez njega nije uspeo da pobedi Floru (0:1) i Anortozis (1:1) u Evropi, dok je na domaćoj sceni dobio svih pet mečeva: Vojvodinu (4:1), Voždovac (3:0), Novi Pazar (2:0), Metalac (3:0) i Kolubaru (1:0).

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija