• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2022

13:45

NIJE HTEO DA PREĆUTI! Stanojevića PITALI od Zvezdinom gostovanju! Odgovorom je sve IZNENADIO!

Printscreen You Tube

Partizan

NIJE HTEO DA PREĆUTI! Stanojevića PITALI od Zvezdinom gostovanju! Odgovorom je sve IZNENADIO!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u 29. kolu igraju na svom terenu protiv TSC-a iz Bačke Topole, ali je trener crno-belih veću pažnju poklonio odluci FSS da ga novčano kazni

Zbog izjava oko suđenja na utakmicama sa Radničkim iz Niša i Napretka, trener Parnog valjka kažnjen je sa 500.000 dinara, pa je imao šta da kaže na tu temu.

Osvrnuo se, međutim, Stanojević i na predstojeći duel sa TSC-om, koji u Beograd dolazi bez Petra Škuletića i još dvojice važnih fudbalera.

- Sigurno jedan ozbiljan protivnik nas čeka, znamo kako je teška utakmica bila na njihovom stadionu, sad su podigli formu igraju dosta dobro ovaj prolećni deo. Naš cilj se zna, pošutjemo njih, spremamo se, nama sve osim pobede je neuspeh. Svi igrači su spremni osim Rikarda koji je suspendovan i Miljković je još van stroja, ostali su spremni - rekao je Aleksandar Stanojević.

Strateg lidera Superlige smatra da je pauza došla u pravom trenutku.

- Nama je dobro došao odmor posle mnogo utakmica, imali smo jako tešku u Surdulici gde smo dobro prošli koja je u usponu forme, zadovoljni smo otišli na odmor. Značio je za neke igrače da se vrate, imali smo reprezentativce, ali nisu bili opterećni, s te strane je sve okej. Naravno da nam fali Rikardo, ali imamo dosta igrača u rotaciji, pa ćemo rotirati. TSC-u fali Škuletić, on im mnogo znači, ali oni imaju i Vukića koji je dao dva gola u prošlom kolu. Ipak mislim da će se osetiti njegov izostanak (Škuletićev) - nastavlja kormilar Partizana.

Među pitanjima na konferenciji našlo se i "ono" da li je "derbi odlučio titulu", ipak, trener crno-belih podvlači da je za sad Napredak taj koji je "odlučio", ali i da će se još mnogo igrati pre nego što titulu bilo ko osvoji.

- Nije odlučio derbi, za sada je odlučio Napredak. Neću da razmišljam, mislim samo o utakmici sutra. Igramo s TSC-om koji je u odličnoj formi, Zvezda ima tešku utakmicu u Nišu, imamo meč na Banovom Brdu s Čukom... Imamo mi još da dođemo do situacije. Videli ste meč u Surdulici, dobar protivnik, jedna teška utakmica za nas, teška pobeda, moglo je biti nerešeno, moglo je biti i 2 razlike za nas. Ne zna se nikad. Ne razmišljam o tome. S Markom sam se skoro čuo, previše sam fokusiran na sve ovo ovde, ali naravno da se čujemo. On je veliki trener i veliki Partizanovac.

Neposredno posle Partizanove utakmice, na megdan Radničkom izlazi i Crvena zvezda u Nišu, crno-beli se nadaju kiksu svog najvećeg rivala.

- Pratimo, naravno, ali neumesno mi je da komentarišem Zvezdu, naravno da razmišljamo, težak je teren, još ako bude kiša... Naš teren nije idealan kada su loši vremenski uslovi, tako da je teško igrati, Niš ima dobru ekipu, dobrog trenera. Teška je utakmica u Nišu, da mi idemo, ja bih rekao da je mnogo teško, tako je i njima verovatno. Fokusirali smo se na nas, čekaju nas teške utakmice, sutra pogotvo. Ne igra Rikardo, ali čekamo situaciju kakva je tamo.

Olakšavajuća okolnost za Partizan je to što su svi reprezentativci sveži, odmorni i neće biti problem da se nađu u sastavu. Dok Ljubomir Fejsa još nije spreman.

- Oni su dobro, Natho je igrao samo poluvreme, Terzić je u dobroj formi, dao je u Surdulici, dao je za repku, ima dve asistencije. Pre četiri dana je imao meč, njemu je to dovoljno da se vrati, a ostali su svi okej. Fejsa teško da će igrati.. Nije još spreman, on se vratio treninzima, nije u pravom ritmu, još nije onako kako bi trebalo da dobije minutažu. Trenira, ali on i Obradović nisu još u nekoj fazi da mogu da igraju, ali su blizu takmičarske ekipe - istakao je šef stručnog štaba Parnog valjka.

Foto: Starsportphoto

 

Lider Superlige je nedavno na proslavi 90. rođendana FK Dragačevo u Guči, trijumfovao sa 11:0, a meč je obeležio četvorostruki strelac Samed Baždar.

Lep je događaj bio tamo, ima dosta partizanovaca. Lepo popodne, što se nas tiče i mladih igrača tiče, dobili su šansu, iskoristili su je. Krstić je dao tri gola, Trifunović isto dobar bio... Bilo ih je dosta dobrih, Baždar je pokazao da može na njega da se računa, pratimo ih, spremamo ih za budućnost.

Na kraju izlaganja, Stanojević napominje da protiv TSC-a navijači moći da uživaju u napadačkoj i efikasnoj utakmici.

- Očekujem utakmicu s dosta šansi, oni dosta napadaju, igraju agresivno, Lazetić ima jedan stil koji je uspeo da prebaci na njihovu ekipu, sposobni su da igraju više sistema, izuzetno su organizovani s dobrim individualcima. Očekujem da budu spremni navijači i da će biti šansi i s njihove strane, da ne bude utakmica gde mi dominiramo i gde protivnik ne stvara šanse. Biće meč s određenim šansama, mi smo Partizan, igramo na našem stadionu, verujem da će to sve biti u našu korist - dodao je Aleksandar Stanojević na kraju izlaganja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija