• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2022

15:13

OBRADOVIĆ PRED MORNAR! Različita UTAKMICA od ostalih!

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ PRED MORNAR! Različita UTAKMICA od ostalih!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u 25. kolu ABA lige dočekuju Mornar iz Bara (subota, 21) sa željom da se iskupe za neuspeh iz Tivolija

Crno-beli i dalje svoje utakmice igraju u hali !Aleksandar Nikolić", pa očekuju veliku pomoć navijača, koji za 500 dinara mogu da kupe karte i prisustvuju novoj borbi izabranika Željka Obradovića.

Namučio se Partizan u Baru, ali i slavio u prvom međusobnom duelu ove sezone rezultatom 66:64. Pred novi duel sa Mornarom, najtrofejniji evropski trener Željko Obradović zrači optimizmom: 

- Još jedna utakmica u nizu, nešto različita jer smo iskoristili pauzu usled neigranja u Evrokupu, tako da smo iskoristili da malo osvežimo ekipu i da radimo na drugačiji način. Trebalo bi da to sve bude viđeno sutra uveče na terenu protiv ekipe koja zaslužuje svako poštovanje. Probaćemo da odigramo najbolju moguću utakmicu - rekao je Obradović.

Foto: Starsportphoto

 

Sličnog mišljenja je i Alen Smailagić:

- Mornar je jako nezgodna ekipa. Treba da se pripremimo, posebno nakon poraza od Cedevita Olimpije. Tu je Željko kao iskusan trener koji će da nas stavi na mesto i priprema. Imali smo malo nezgodniji trening posle poraza da se ne opustimo i da ne dozvolimo da nešto izmakne kontroli. Imali smo naporan raspored, iskoristili smo pauzu i da se malo odmorimo i sada idemo dalje - istakao je Smailagić.

Partizan je trenutno drugoplasiran na tabeli regionalnog takmičenja, sa skorom 19-4, iza vodeće Crvene zvezde koja ima 20 pobeda i dva poraza, uz meč manje od crno-belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija