• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2022

15:26

NATHO POTPISAO, PA OBRADOVAO GROBARE: Partizan je moj život, možemo da budemo prvaci!

partizan.rs

Partizan

NATHO POTPISAO, PA OBRADOVAO GROBARE: Partizan je moj život, možemo da budemo prvaci!

Podeli vest

Iskusni vezista Partizana i kapiten izraelske reprezentacije, Bibars Natho, produžio je ugovor sa crno-belima!

Natho je u Partizan došao u avgustu 2019. i odigrao do sada 116 utakmica.

- Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Partizanom! Kao što sam više puta istakao, ovaj klub je moj život, a posebno što izuzetno verujem u ovaj tim, tim koji može još više i verujem da možemo da budemo prvaci! Ako se to ne desi, bićemo sigurno sledeće godine, jer verujem u ovaj projekat na čelu sa šefom Stanojevićem, verujem u sve ovo što vidim i osećam! Ja ću, lično, dati sve od sebe, za navijače i tim, za klub! Želim da ovako nastavimo i budemo samo još bolji! - rekao je Natho.

Natho je stigao u Partizan kao slobodan igrač. Do sada je odigrao  116 utakmica, postigao je 37 golova, a  33 namestio. Uprkos godinama, u februaru je proslavio 34. rođendan, crno-belima nije palo na pamet da ga se odreknu.

Foto: partizan.rs

 

Partizan u sredu od 16.30 igra protiv Vojvodine u polufinalu Kupa Srbija. Crno-beli su nadigrali "lale" pre tri dana u Superligi. Ulaz na tribine Humske 1 je besplatan, potrebno je samo preuzeti karte.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

AKO NE OVE ONDA SLEDEĆE ILI ONE POSLE. MISLIM DA ĆEŠ TI PRE U PENZIJU NEGO ŠTO ĆE TE OSVOJITI TITULU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija