• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2022

11:23

MICOV NAKON ŠTO JE SRUŠIO PARTIZAN: Ovaj koš mi je PRODUŽIO KARIJERU! Otkrio da su ga saigrači ZEZALI posle meča...

Starsportphoto

Partizan

MICOV NAKON ŠTO JE SRUŠIO PARTIZAN: Ovaj koš mi je PRODUŽIO KARIJERU! Otkrio da su ga saigrači ZEZALI posle meča...

Podeli vest

Košarkaš Budućnosti Vladimir Micov pričao je o odlučujućem košu protiv Partizana i dodao da će u majstorici polufinala ABA lige veliki pritisak biti na crno-belima

- Skupili smo se kao ekipa, znali smo da je čitava sezona pri kraju, da se sada sve lomi. Odigrali smo stvarno dobro, čvrsto i bez predaje - kaže Micov za Mozzart Sport.

Košarkaši Budućnosti pobedili su sinoć u Podgorici ekipu Partizana sa 72:71 trojkom Micova i tako izjednačili na 1:1 u polufinalnoj seriji ABA lige.

- Zezali su me saigrači posle meča da sam morao da pogodim kako bih sebi produžio karijeru. Možda bi ova utakmica protiv Partizana bila moja poslednja u karijeri, eto... Drago mi je što sam bio precizan i zbog toga- rekao je 37-godišnji Micov.

Foto: Starsportphoto

 

Partizan je u prvoj utakmici odigranoj u Beogradu slavio bez većih problema, ali je Micov istakao da njegova ekipa nije razmišljala o predaji.

- Iskusan smo tim, pokazali smo da možemo, doduše u našem dobrom starom maniru smo im dopustili da se vrate u igru iako smo imali 13 poena prednosti, ali dobro. Sada je plej-of, sve je moguće- rekao je Micov.

Jedan od lidera crno-belih Kevin Panter je meč u Podgorici završio bez poena, a Micov je naveo da se podgorički tim dobro pripremio za njega, ali i da je košarkaš Partizana "promašio neke šuteve koje uglavnom pogadja". 

Foto: Starsportphoto

 

- Za njega mogu da kažem da je strašan šuter, odličan igrač, ali ovo je Balkan. Vratio sam se na ove prostore da igram košarku posle 13 godina i sve je to isto. Sve što je dobro se brzo zaboravlja, a sve što je loše se potencira, eto sada čitam prozivke na Kevinov račun, a znam da je odličan igrač i pravi profesionalac. Sve ovo je košarka i sport, dešavaju se takve utakmic! Znamo svi da će dvorana biti prepuna. Strahovit pritisak će biti na Partizanu zbog ekipe koje imaju i zbog trenera. Znam da svi očekuju od njih da pobede, ali neće biti lako. Mi dolazimo sa našim ambicijama i imaćemo šansu da pobedimo- istakao je Micov.

On je dodao da će tu odlučujuću utakmicu prelomiti "sitni detalji i duža klupa".

- Nema više tu nikakvog umora, mi smo iskusniji od njih, a oni možda imaju više energije jer su mladji. Imamo šansu da pobedimo, očekujem da će biti teška utakmica- rekao je Micov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija