• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2022

13:49

GRME IZ PARTIZANA! Zvezda se SKANDALOZNIM sudijskim odlukama FAVORIZUJE! Iz Humske stiglo saopštenje!

Starsportphoto

Partizan

GRME IZ PARTIZANA! Zvezda se SKANDALOZNIM sudijskim odlukama FAVORIZUJE! Iz Humske stiglo saopštenje!

Podeli vest

Kolo pre kraja prvenstva, Partizan je digao glas protiv Crvene zvezde

Uprava kluba oglasila se saopštenjem, a povod je sporni trenutak na utakmici Napredak – Crvena zvezda (0:1).

Oni tvrde da je na tom meču sudija Marko Ivković oštetio domaćina za penal i time direktno uticao na ishod utakmice i šampionske trke.

U saopštenju Partizana stoji:

Foto: Starsportphoto

 

- Nakon jučerašnje utakmice u Kruševcu, fudbalska javnost u Srbiji se još jednom mogla uveriti na koji način se Crvena Zvezda skandaloznim sudijskim odlukama favorizuje do naslova šampiona Srbije. Partizan je nedeljama upozoravao da se u drugom delu prvenstva dešavaju čudne sudijske odluke na utakmicama Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

 

Svedoci smo da je na jučerašnjoj utakmici u Kruševcu, u 31. minutu utakmice igrač Crvene zvezde Eraković, pri rezultatu 0:0, u svom šesnaestercu igrao rukom, a što se može utvrditi gledanjem video snimka navedene situacije.

Glavni sudija utakmice Marko Ivković je iz samo njemu znanih razloga, odlučio da ovu spornu situaciju ne proveri gledanjem video snimka, odnosno konsultacijom sa VAR sudijama. Igrači Napretka su protestvovali kod sudije, međutim očigledno da kada Crvena zvezda igra na sceni su neka posebna pravila. Pri rezultatu 0:0, u utakmici koja direktno utiče na krajnji plasman ekipa na tabeli, sporna situacija za sudije na terenu i u VAR sobi ne znači apsolutno ništa!

Foto: Starsportphoto

 

Smatrali smo da će uvođenjem VAR tehnologije u srpski fudbal, broj sudijskih grešaka biti sveden na minimum i da će o poretku na tabeli odlučivati isključivo kvalitet ekipa, međutim direktnim odlukama sudija na terenu i u VAR sobi, Partizan je oštećen u utakmicama sa Napretkom i Čukaričkim, dok je na jučerašnjoj utakmici Crvenoj zvezdi oprošten očigledan penal.

Foto: Starsportphoto

 

O nedosuđenom penalu za Napredak danas ćuti cela fudbalska Srbija – organi FSS, sudijska komisija, pa i sam Napredak, dok je Crvena zvezda svakako zadovoljna, jer je nezasluženo osvojila tri boda u utakmici u kojoj VAR tehnologija očigledno ne sme da se upotrebi kako bi se eventualno donela odluka koja bi išla u korist protivnika Crvene Zvezde.

Čelni ljudi Crvene zvezde su pred drugi deo prvenstva najavljivali da neće birati sredstva u borbi za osvajanje titule, te da će se i van terena boriti za istu. Sada je jasno da su u svojoj nameri uspeli, a prethodno sramno optuživši rukovodstvo FSS da ih je stavilo u neravnopravan položaj u odnosu na Partizan, odnosno da se čak i selektor reprezentacije urotio protiv njih.

Partizan je većinu vremena u aktuelnom prvenstvu proveo na prvom mestu na tabeli, međutim kako su u drugom delu prvenstva sudijske greške na štetu Partizana, a sa druge strane sudijske greške u korist Crvene zvezde postale učestale, došli smo u situaciju da je Crvena zvezda favorizovana do verovatne titule šampiona- stoji u saopštenju Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

NARIKAČE SU KRENULE SA KUKNJAVOM. SMEŠNI SU. RUKA JE BILA SAVIJENA UZ I ISPRED TELA. AJMO MALO PRVO O PENALU NAD KATAIEM A ONDA O PONIŠTENOM GOLU GAJIĆA. ŠTA ĆE MO SA TIM???

Laki

pre 1 godinu

Ko o cemu Partizan kukumavcj kao Kalimero. Sad bapada ju i WAR , i ako je Zvezda wsr-om odtecens ga penal i gol. Da Partizanu nije sviran penal kao Zvezdi juce na Kataiu. Ili da im je ponisten gol k ao Zvezdi, navodno Ben je ometao golmana, smesno .

Kolibri973

pre 1 godinu

Vi da niste slepi,mozda bi i bili prvi,a za to trebajubi oci,a da niste ostrasceni jer ste godinama bili ususkani kod tate Toleta takodje,penal nije jer je ruka uz telo,nije omela loptu na putu ka golu,pritom je igrac u datoj situaciji povlaci ka telu,a posto pomno pratite onda objasnite zasto je Var ponistio Zvezdin gol zbog navodnog ofsajda koji je postigao Gajic,jer Zbezdin igrac koji je bio u toj situaciji najblizi golu nikako nike ometao akciju jer je stajao skroz sa drugre strane ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija