• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2022

09:30

AKO IZGUBI TITULU U NEDELJU! Partizan VEĆ ZNA protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Starsportphoto

Partizan

AKO IZGUBI TITULU U NEDELJU! Partizan VEĆ ZNA protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u poslednjem kolu Superlige Srbije dočekuju niški Radnički u nedelju, uz nadu da će Voždovac slaviti na Marakani protiv Crvene zvezde

Ako se čudo na stadionu "Rajko Mitić" ne dogodi, crveno-beli će odbraniti titulu, a Parni valjak kao drugoplasiran igrati kvalifikacije za Ligu Evrope.

Izabranici Aleksandra Stanojevića startovali bi od trećeg kola, međutim, ono što je zanimljivo da već sada klub iz Humske zna protiv koga će igrati u tom krugu takmičenja.

Bili bi to poraženi timovi iz drugog kvalifikacionog kola za Ligu šampiona, što su prema sadašnoj projekciji turski Fenerbahče i kiparski APOEL. 

Ova dva kluba će u drugoj rundi igrati protiv ukrajinskog i danskog predstavnika, a to će, po svoj prilici biti Dinamo iz Kijeva i Midtjiland. Budući da obe ekipe imaju bolji UEFA koeficijent, očekuje se da će savladati tu prepreku, odnosno, prebaciti Fenerbahče i APOEL u stazu koja vodi ka Ligi Evrope, a tu se od trećeg kola uključuje i Partizan.

Foto: Reuters

fudbaleri Fenebrahčea

Klub iz Istanbula će sigurno biti drugi iza šampiona Trabzona (ima tri boda više i devet golova više od trećeplasirasne Konje uoči poslednjeg kola), dok je APOEL 99 odsto drugi na Kipru, pošto pred završnu rundi ima poen više od AEK-a, s tim da sastav iz Larnake mora da gostuje novom prvaku Apolonu, a sastav iz Nikozije poslednjeplasiranom na tabeli plej-ofa, Pafosu.

Mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igrali bi se 4. i 11. avgusta. Pobednici bi se plasirali u plej-of, utakmice te faze na programu su 18. i 25. avgusta.

Lako je ova glavobolja za crno-bele mogla da se izbegne, samo da je Rendžers savladao Ajntraht u finalu Lige Evrope. Tačnije, da Aron Remzi nije promašio jedanesterac u penal seriji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija