• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2022

11:23

NAJNOVIJA INFORMACIJA! Poznato da li će Natho biti spreman za finale Kupa!

Starsportphoto

Partizan

NAJNOVIJA INFORMACIJA! Poznato da li će Natho biti spreman za finale Kupa!

Podeli vest

Navijači Partizana mogu da odahnu pred finale Kupa Srbije (četvrtak, 18.00). Bibars Natho počeo je da trenira sa ekipom

Kako prenosi Žurnal Bibars Natho počeo je da trenira sa ekipom i biće u konkurenciji za finale Kupa Srbije i okršaj sa večitim rivalom u četvetak na "Marakani" od 18 časova.

Izraelac se povredio u duelu sa Voždovcem, pa je propustio meč poslednjeg kola protiv niškog Radničkog.

Na sreću crno-belih, napornim radom medicinskog tima Natho će sutra biti na raspolaganju treneru Aleksandru Stanojeviću.

Odlični vezista razočaran jer Partizan, petu godinu zaredom, nije osvojio titulu! Partizan, ipak, ima priliku da stavi melem na ranu  u četvrtak ga očekuje finale Kupa Srbije upravo protiv Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

Partizan juri trofej u Kupu Srbije

- Vreme je da uzmemo trofej. Poslednja dva finala izgubili smo na penale, sad je čas da to uradimo. Verujem i nadam se da ćemo da uspemo – optimista je Bibars Natho.

Crno-beli virtuoz igrajući za CSKA i Partizan znao je da se raduje protiv Crvene zvezde – sa Rusima je eliminiše iz šesnaestine finala Lige Evrope, s "Parnim valjkom", zatresavši joj mrežu, izbaci iz polufinala Kupa Srbije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija