• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

16:09

DELIJE!? ČEKA NAS PAKAO ZBOG NJIH! Vukčević u strahu zbog navijača ZVEZDE!

Partizan

DELIJE!? ČEKA NAS PAKAO ZBOG NJIH! Vukčević u strahu zbog navijača ZVEZDE!

Podeli vest

Crvena zvezda će u prvom meču finalne serije ABA lige sutra dočekati Partizan

Košarkaš PArtizana Tristan Vukčević ističe da će navijači Crvene zvezde biti dodatan motiv crno-belima u petak u prvoj utakmici finalne serije ABA lige!

- Došli smo na najbitniji deo sezone, igramo protiv Zvezde, biće baš teško, nije lako igrati finale. Daćemo sve od sebe, poslednju utakmicu protiv njih smo dobro igrali, treba da odigramo tako ponovo i da osvojimo titulu. Biće pakao, biće ludilo, tu će biti Zvezdini navijači, a to će nam dati energiju, mi hoćemo da pobedimo. Mi čekamo naše navijače, koji su najbolji u Beogradu i na svetu, da daju sve od sebe da pomognu i budu naš šesti igrač na terenu - rekao je Vukčević. 

Sa druge strane, Kevin Panter nije posvetio previše pažnja navijačima Crvene zvezde već ističe da će ekipa morati da pronađe prava rešenja za igru protiv čete Dejana Radonjića. 

- Tri puta smo igrali, moramo da nađemo način da igramo sa njima, da obavimo posao koji se od nas očekuje. Prve dve utakmice na gostovanju, biće teško, ali moramo da obavimo posao - jasan je Panter. 

Za kraj, Zek Ledej ističe da nema potrebe za većim motivom od borbe za titulu. 

- Izaći ćemo da se borimo, ovo je za titulu. Treba da se borimo i slušamo uputstva trenera. Samo to - da se borimo. Atmosfera će biti sjajna kao i uvek, mi moramo da se borimo i slušamo trenera - podvukao je Ledej. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija