• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2022

16:05

STOLICA POČINJE REKONSTRUKCIJU U HUMSKOJ! Sprema se kompletno NOVA ODBRANA!

Starsportphoto

Partizan

STOLICA POČINJE REKONSTRUKCIJU U HUMSKOJ! Sprema se kompletno NOVA ODBRANA!

Podeli vest

Iskusni štoper Partizana Nemanja Miletić tokom leta bi mogao da napusti Humsku

Ozbiljna rekonstrukcija čeka Partizan tokom letnjeg prelaznog roka. Crno-beli su u četvratk predstavili novog trenera Iliju Stolicu, a sada je pred šefom stručnog štaba i sportskim sektorom paklen posao na fudbalskoj pijaci kako bi velikan iz Humske parirao na domaćoj i evropskoj sceni iduće sezone. 

Jasno je svima da će promena biti u svakoj liniji tima, ali je utisak da će poseban akcenat biti na poslednjoj liniji. Bojan Ostojić će završiti karijeru ili biti prosleđen u Teleoptik kako bi kalio nove talentovane štopere. Igov Vujačić je planiran za prodaju kako bi se ispoštovao dogovor od prošle godine, a za rastanak se sprema i treći štoper - Nemanja Miletić. 

Foto: Starsportphoto

Šuškalo se u finišu prethodne sezone da štoper Partizana ima na stolu ponudu za novi ugovor. Ipak, činjenica da bi mogao da naplati dobru sezonu u crno-belom dresu svakako bi mogla da pokvari planove beogradskom klubu. S obzirom da mu je 31 godina ovo mu je verovatno poslednja šansa da se „naplati“, kako sportisti znaju da kažu. 

Ukoliko se sve dogodi kao što u Humskoj očekuju Partizan će ostati sa samo jednim štoperom - Sinišom Saničaninom. Očekuje se da tokom leta bude ozvaničen i povratak Svetozara Markovića, ali i dolazak još jednog centralnog defanzivca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

ahahaha pa koga cete da kupite kad ste sve pare pokrali nekog iz tranvaj lige i najavicete Bombuuuuu,idiot Ilijev

kiklopovo oko

pre 1 godinu

Iskreno, Jojic treba ostati, to je veoma radan momak na terenu, jeste ubrljao u nekim momentima, ali njegov doprinos klubu je ozbiljan i respektibilan. Zadrzao bih i malog Pavlovica, on poseduje kvalitet izvnrednog igraca centralne linije ali mu nije pruzena sansa jer je bio zagusen taktikom trenera i Nathom. Mlad je i treba ostati.Ne bih ga zeleo videti u Cukarickom koji usisava nase mlade igrace za dzaba,pa da se posle kajemo kao za Zutog i ostale. Za Markovica sam u dilemi ,ipak bi ga sacuvao, poseduje iskustvo, kvalitet, ali imao je hendikep objektivne prirode, gusio ga je propis o bonusima. Svim ostalima dti slobodu da pregovaraju uz povoljne uslove za odlazakJedino Lola, Breza i Lukac mogli bi otici bez obestecenja. Partizan treba najmanje 5-6 mnogo dobrih igraca ,dakle vrhunskog kvaliteta, Vratio bih beka Vlalukina...pojacanja bih trazio pre svega u inostranstvu,sto na pozajmice (radije) ,sto ako se radi o ozbiljnom kvalitetu i sigurni smo da pravi razliku,moze i da se plati obestecenje.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija