• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2022

19:44

ZVANIČNO - AMERIKANAC NAPUSTIO CRNO-BELE! Partizan dobio OBEŠTEĆENJE za sjajnog šutera!

Starsportphoto©

Partizan

ZVANIČNO - AMERIKANAC NAPUSTIO CRNO-BELE! Partizan dobio OBEŠTEĆENJE za sjajnog šutera!

Podeli vest

Američki košarkaš Trej Dreksler napustio je Partizan i pojačao nemački Oldenburg

Kao što je bilo i očekivano - Trej Dreksler napustio je Partizan. Amerikanac je danas zvanično predstavljen kao novo pojačanje nemačkog Oldenburga, a crno-beli će dobiti obeštećenje zbog ovog transfera. Količina novca koju će beogradski klub dobiti nije poznata. 

Amerikanac je u Partizan stigao posle izvrsne sezone u taboru Mladosti iz Zemuna, ali po dolasku među crno-bele nije imao sreće. Na svom debiju za Partizan polomio je dva prsta na šaci, a već iduće sezone je na klupu došao Željko Obradović i počela je ozbiljna rekonstrukcija tima. 

 

 

Svestan da će teško dobiti šansu, Dreksler je prethodnu sezonu proveo u Poljskoj u sastavu Ostrova. Prosečno je beležio 10,8 poena i pet skokova što je bila preporuka za Oldenburg. Partizan nije imao ništa protiv te će Amerikanac iduće sezone nastupati u Nemačkoj. 

Podsećamo, klub bi u skorijem vremenu mogli da napuste i Dalas Mur i Kevin Panter. Za pleja postoji interesovanje iz Kine, a ugovor sa crno-belima je istekao, dok je Panter interesantan NBA klubovima, ali bi u slučaju njegovog odlaska Partizan takođe dobio određeno obeštećenje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija