• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

08:29

POTVRĐENO, IZ PARTIZANA U AMERIKU! Jam Madar oblači dres Bostona!

Starsportphoto©

Partizan

POTVRĐENO, IZ PARTIZANA U AMERIKU! Jam Madar oblači dres Bostona!

Podeli vest

Jam Madar, plejmejker Partizana, trebalo bi uskoro da obuče dres Bostona

Prava na Jama Madara polažu Boston Seltiksi, čak je Bred Stivens dolazio u Beograd kako bi ga gledao uživo.

Izraelski plejmejker je trenutno u Sjedinjenim Američkim Državama, gde ga očekuju nastupi u Letnjoj ligi. Madar će na Letnjoj ligi igrati u dresu Boston Seltiksa i ukoliko bude impresionirao čelnike "Kelta" ostaće u timu, a u drugom slučaju vraća se u Partizan.

Prema pisanju izraelskih medija plan je već napravljen. Madar neće igrati oba meča za reprezentaciju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Biće deo tima za duel sa Poljskom, posle čega će se uputiti za Ameriku i igraće za Boston u Letnjoj ligi.

Foto: Starsportphoto©

Jam Madar

 

Boston je Madara izabrao 2020. godine sa 47. pozicije, ali još uvek nije dobio priliku da zaigra na najvećoj pozornici.

Ove sezone je u crno-belom dresu odigrao 33 utakmice u ABA ligi i imao je prosek od 7 poena, 2,3 skoka i 2,2 asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija